11.kolo: Jarošov vs Sokol Újezdec – Těšov

22.04.2012 13:24

Jarošov      vs      SOKOL Újezdec – Těšov    2 : 1 (1:0)

Branka hostů: Gazdík

Sestava: Řezníček Tomáš – Srník Ondřej, Lekeš Jan, Kelíšek Tomáš, Váňa David, - Kelíšek Martin, Lekeš Filip, Gazdík Jan, Bachůrek Leoš, - Mrázek Marek, Kovařík Filip

 Střídali: Stojaspal Adam, Kundrata Michal, Daněk Michal

První patnáctiminutovka byla více v režii domácích. Našim ranní probouzení trvalo poněkud déle. Na konci patnácté minuty prohráváme, když domácím vyšel jeden z rychlých útoků. Kapitán Jarošovských fotbalistů střelou k tyči nedal Tomášovi šanci. Náš gólman, ale už předtím zlikvidoval několik ošemetných situací. Stejně jako v dalším průběhu zápasu. Po celé utkání je velkou oporou hráčům před sebou. Ti se dostávají do protiútoku jen po nakopávaných míčích za obranu domácích, ale bez jakékoliv střely na brankáře. Buď se ukličkovali nebo se nepřesnou přihrávkou o šanci sami připravili. Ve 25. minutě se při zakončení zranil Marek Mrázek. Už delší čas „zlobivé“ koleno dnes povolilo. Do poločasu je to už pak spíše jen oboustranná hra uprostřed hřiště. Teprve až ve 32.minutě poslali konečně naši, jmenovitě Filip Lekeš, první střelu na domácího gólmana. Ale byla to spíše jen kontrola jestli neusnul.

O přestávce jsme si v kabině rozebrali situaci na hřišti a zopakovali klukům naši představu „pěkného fotbalu“. Navíc střelba a důraz před bránou soupeře stále schází. Pak jsme je nechali v kabině samotné ať si vše vyříkají. Do druhé půle nastoupili jako vyměnění.

Konečně záložníci za pomoci zbytku mužstva začali svoje „bago“ a to vedlo k tomu, že jsme domácí hráče chvílemi zatlačili až hluboko na jejich půli. Jarošov pak tak hrozil spíše z rychlých kontrů do naší otevřené obrany. A je třeba přiznat, že několik šancí bylo velmi nebezpečných. Tomáš Řezníček ale držel naše naděje na živu. V 48.minutě, po našem autovém vhazování, Filip Lekeš centrem do vápna našel Honzu Gazdíka. Ten se z otočky nemýlil a trefil se k tyči. Vyrovnání nalilo našim borcům krev do žil. Stříleli, kombinovali a bylo jich plné hřiště. Ale bohužel bez dalšího gólového efektu. A tak v 63. minutě přišel trest. Po ztrátě míče ve středu hřiště a chybách napříč celou naší obranou jsme inkasovali podruhé. I přes neutuchající snahu našich dosáhnout na alespoň bod, nebylo nám pak už více štěstí dnes přáno.

Hodnocení: předváděná hra obou (!!!) mužstev byla na velmi dobré úrovni a fotbal se hrál nahoru dolů, na obě brány. Z našich borců můžu vyzvednout hlavně brankáře Toma Řezníčka. Ten spoustou zákroků, někdy i z řady čarovných, nás držel po celou dobu utkání ve hře o body. Zbytek mužstva bych hodnotil spíše pozitivně, ale každý tam měl své plus i mínus okamžiky. Nikdo vyloženě nevyčníval nad ostatní. Hlavně se mi líbili všichni kluci jako tým, protože zejména v druhé půli předvedli týmovou hru doplněnou hezkými technickými kousky jednotlivců. Doufejme, že dnešní zranění Marka Mrázka ho nevyřadí na delší čas ze sestavy.

 

Mike

Výsledky naší soutěže:

neobsazeno

-

Bánov

 

 

 

 

 

Jarošov

-

Újezdec

ÚZŽ

2

:

1

(1:0) Olchava, Štolba - J.Gazdík

Prakšice

-

Ostr.N.Ves

Ne 10:15

3

:

2

(2:1) Zemánek, Hlavín, Suchánek - nehl.

Buchlovice

-

Šumice

ÚZŽ

1

:

1

(0:0) V.Mikula - V.Ondřej

Nivnice

-

Ostr.Lhota

ÚZD

2

:

2

(0:0) Chovanec, Bartoš - Pavlas 2


FOTOGRAFIE ZDE ...