11.kolo: Újezdec-Těšov vs Bánov

03.06.2013 05:09

SOKOL Újezdec – Těšov          -        FC Bánov                4 : 1 (2:0)

 

Branky: Lekeš Jan 2, Lekeš Filip, Kundrata Michal

Sestava: Bachůrek Štěpán - Kundrata Michal, Váňa David, Řehák Karel, Hlinský Jakub

- Srník Ondřej, Lekeš Jan ©, Vaškovic Marek – Lekeš Filip, Bachůrek Leoš, Kelíšek Tomáš

Střídali: Kubáň Jakub, Daněk Michal, Brulík Marek

Ani dnes není sestava úplně kompletní. Martin Kelíšek a brankář Tomáš Řezníček jsou omluveni. Adam a Terča taky schází.

Mezi tři tyče se dnes, poprvé za žáky, musel postavit Štěpán Bachůrek. Ondra totiž stále doléčuje zraněný malíček pravé ruky a to mu nedovolí Toma zastoupit. Štěpán ale svoji roli zvládl perfektně. Za branku nemohl. Navíc dokázal vyřešit několik situací před svou svatyní. Při jedné z nich ho dost nešetrně poslal k zemi hostující útočník. Štěpa je ale tvrdý borec, zápas dochytal. Za Bánov chytal shodou okolností taky hráč ročníku 2002 a taky velmi kvalitní výkon.

Na dnešní, víceméně povinné, vítězství se náš tým až neskutečně nadřel. Absolutně scházela lehkost a spolupráce. Někteří kluci jako kdyby chtěli sami dokázat, že zápas rozhodnou. Utápěli jsme se v kličkách a nepřesném rozdávání míčů. Byly jen chvilkové momenty, kdy se balon k soupeřově bráně dostával po rychlých a přesných přihrávkách, po rychlé kombinaci. Až skoro ve 20. minutě první půle se poprvé trefil Filip a když si pak obránce Bánova srazil Michalův „odkop-přihrávku“ za záda svého gólmana, teprve pak bylo skoro jisté, že dnes vyhrajeme.

V druhé půli sice hosté dokázali z brejku Štěpána překonat, ale Honza si pak naštěstí dvakrát naprosto přesně srovnal mířidla a zápas rozhodl. Střeleckou smůlu dneška potvrzuje i to, že jsme neproměnili dva pokutové kopy.

Před zápasem oznámili klukům trenéři Jara Pačinek a Michal Řezníček, že u týmu po této sezoně končí. Vedoucí mužstva Josef Srník zatím zůstává. Složení nového realizačního týmu se bude řešit po páteční (7.6.) Valné hromadě našeho klubu.

JS

FOTO ZDE