16.kolo: Ostr.Lhota vs Újezdec-Těšov

05.05.2013 12:56

Ostr.Lhota  vs  Újezdec-Těšov                     1:9 (1:4)

Branky: ? - Lekeš J. 3, Lekeš F. 2, Kundrata 2, Daněk, Kelíšek M.,

Sestava: Srník Ondřej, Řezníčková Tereza, Váňa David ©, Řehák Karel, Hlinský Jakub, Bachůrek Leo, Kelíšek Martin, Vaškovic Marek, Lekeš Filip, Lekeš Jan, Kundrata Michal

Střídali: Kubáň Jakub, Stojaspal Adam,Brulík Marek, Daněk Michal

Do Ostrožské Lhoty jsme již jeli v téměř plné sestavě. Po zranění se vrátil Honza Lekeš s tím, "že to zkusí". Z rodinných důvodů chyběl Tom Řezníček a Tom Kelíšek po dohodě trenérů a rodičů šel pomoct Luhačovicím v souboji o postup.

Od začátku jsme tušili, že se nám vrátil to co to vepředu správně vyblázní a strhne sebou celé mužstvo a podle toho to také vypadalo. A dnes dokonce i po pěkných kombinacích za pomocí krajních záložníků a pod. Takže ve dvacáté minutě jsme již vedli 3:0. To se postupně trefil 2x Míša Kundrata a jeden dal Filip Lekeš. Pak přišel jediný slabý okamžik našeho výkonu. Jejich kapitán dostal od našeho obránce přihrávku do pozice, kdy mohl jít sám až do brány. Proměnil. 1:3. Chvilku před koncem poločasu po krásné kombinaci zakončil Martin Kelíšek na 1:4.

V poločase jsme hráče nabádali k tomu aby ještě více roztáhli hru do stran a netlačili vše středem.

Druhý poločas již postupně hráči domácích za které hráli i ročníky 2003-4 postupně upadávali a hosté tak v poklidu zkoušeli kombinace a navyšovali skóre. Až za stavu 1:8 se domácí nadechli k několika akcím, které hodně zaváněli gólem, ale naši obránci i s brankářem vše zlikvidovali. Nakonec jsme ještě z protiútoku vsítil gól na 1:9. I když se kluci snažili desátou branku vstřelit nedokázali.

Hodnocení: Opět kluci dokázali zopakovat výkon jako proti Nivnici a tak branky na sebe nenechali dlouho čekat. Výkon opět silně týmový i když při tak vysokém výsledku samozdřejmě vyvstávají i jedinci. Dnes se mi líbil kromě střelců hodně výkon Karla Řeháka na předstoperovi. Na to že žáky hraje prvním rokem dokázal několikrát nekompromisně o dvě hlavy větší kluky a nenechal je projít a bylo jedno jestli vykopnul míč nebo stáhnul hráče. Výsledek byl vždy ten, že dál dvojice míč-hráč nepokračovala.

FOTO ZDE