2. kolo: Újezdec-Těšov - Kněžpole 1:1 (0:1)

19.08.2011 21:45

Sestava domácích:
Mikulec P. - Šmíd ml., Novosad, Mařica, Kobzinek - Těthal (Roder), Uher (Mikulec D.), Slinták, Vystrčil - Pilka, Šmíd st. (Coufalík)
Připrave na střídání: Zábranský

Sestava hostů:
Křivánek - Chlachula, Klavaňa, Bělaška, Fišer, Bihari, Hlahůlek, Haša, Lipčík, Cinger, Zlatý, Šuster, Vyorálek, Remeš, Slavík

Branky: 75. Novosad - 36. Bělaška

Do prvního zápasu na vlastní půdě nastupovali domácí s nově zvoleným kapitánem Karlem Slintákem. První půle byla vyrovnaná, hrálo se spíše mezi vápny, hru doprovázela řada nepřesností a soubojů ve středu hřiště. Domácí zahrozili nejvíce Novosadem, kdy první střela skončila na tyči a druhou vytěsnil hostující gólman na roh. Kněžpoli se v závěru povedla křídelní akce a ve vápně se prosadil Bělaška 0:1. Do druhé půle se snažili domácí vstoupit v lepším světle. Časem dostali hosty pod mírný tlak, ale žádné šance nepřicházeli. Standardní situace se také nedařili. Hosté čekali na brejkové příležitosti, ale všechny pokusy domácí obrana zvládla. Vyrovnání přišlo v 75. minutě po dlouhém autu Pilky, hlavou se trefil Novosad 1:1. V závěru utkání byli aktivnější domácí, ale gólově se jim už nepodařilo prosadit. Soupeři se tak rozešli smírně 1:1.