4.kolo:Újezdec-Těšov - Prakšice-Pašovice 4:3 (4:1)

06.09.2011 14:33

Újezdec-Těšov - Prakšice-Pašovice 4:3 (4:1)

29.08.2011 10:49

Sestava domácích:
Mikulec P. - Roder (Mikulec D.), Novosad, Mařica, Kobzinek - Šmíd st. (Řihák), Uher, Vystrčil, Coufalík - Slinták, Vacula
Připraven na střídání: Zábranský

Sestava hostů:
Vráblík - Matulík, Šimuni, Zálešák, Bartek, Babušík, Němeček, Dynka, Ondra, Chaloupka, Kadlček
Střídali: Sychra, Jurák, Minařík

Branky:
15. Slinták (pen. 1:0)
20. Slinták (2:0)
21. Šmíd st. (3:0)
40. Vacula (4:0)
45. Kadlček (4:1)
50. Zálešák (4:2)
70. Dynka (4:3)

Začátek utkání byl z obou stran nervózní a moc pohledného fotbalu k vidění nebylo. Gólové hody odstartovala přísná penalta pro domácí, kterou proměnil v 15. minutě Slinták 1:0. Vedoucím gólem se domácí uklidnili a na hřišti bylo od té chvíle jen jedno mužstvo. O pět minut později se prosadil hlavou opět Slinták po centru z levé strany 2:0. O minutu později to bylo už 3:0, kdy se z voleje trefil Šmíd st. Hosté byli v tu chvíli na ručník a domácí po další pěkné křídelní kombinaci přidali čtvrtou branku Vaculou pět minut před půlkou. Hosté ještě do poločasu však stihli zkorigovat, kdy po sérii chyb doklepli míč do sítě, 4:1. V tu chvíli si přesto nikdo nepřipouštěl žádné komplikace ve druhé půli.
Jenže pět minut po zahájení druhého poločasu vyrobil stoper Novosad a gólman Mikulec svým nedorozuměním hrubku a Zálešák snížil na 4:2. To hostům vlilo krev do žil a začali svou bojovností přehrávat domácí, kteří nevěděli co v tu chvíli hrát. Většina hostujících šancí byla po dlouhých nákopech za domácí obranu, která se nestíhala vracet. V 70. minutě snížili hosté na rozdíl jediné branky, kdy po dalším z brejků se prosadil Dynka 4:3. Domácí nebyli schopni udržet míč a souvisle kombinovat a po ztrátách se na jejich bránu valil jeden brejk za druhým. Do konce zápasu se po sérii standardních situací museli ještě bát o výsledek, ale vítěství už udrželi.