5.kolo: Nivnice vs Újezdec-Těšov

30.09.2012 15:37

5.kolo:  Nivnice  vs  Újezdec-Těšov                      4:1  (3:0)

Branky: ?  - Lekeš J.

Sestava:

Řezníček Tomáš ©–

   Srník Ondřej, Lekeš Jan, Kelíšek Martin

Bachůrek Štěpán, Lekeš Filip, Bachůrek Leo, Kelíšek Tomáš

 Daněk Michal, Kundrata Michal, Brulík Marek

 

Střídal: Hlinský Jakub

Spoustu našich hráčů se omluvilo ze zápasu (Vaškovic Marek, Řezníčková Tereza, Kubáň Jakub) a David Váňa je po minulém zápase zraněn, tak jsme zajížděli k našemu nedalekému soupeři jen s torzem sestavy. Samozdřejmě s obavami co to udělá s naší hrou. A oprávněné.

Do zápasu jsme vstoupili se sestavou z minulého týdne 3-4-3 jen s obměněnými hráči. A již od prvních minut aktivně hrající domácí technickým fotbalem na krátké přihrávky nás zatlačili hluboko do naší obrany. Jelikož naši útočníci ke všemu nedokázali míč pokrýt a chvíli podržet valil se na naši bránu jeden útok domácích za druhým. V deváté minutě vyrobil první hrubku v obraně M.Kelíšek a domácí poprvé prostřelili Tomáše v bráně 1:0. V 15.minutě vyrobil stejný obránce druhou hrubku v obraně a přihrávkou od postranní čáry do vápna daroval soupeři druhý gól. 2:0. To už jsem nevydržel a protočil sestavu na klasických 4-4-2. V 23.minutě nechal krajní obránce Kuba Hlinský dva metry za sebou malinkého útočníka domácích ten utekl všem a pod rukou Tomáše zvýšil již na 3:0. Tento stav vydržel až do poločasu. Na šance 18:3 ale skóre jen 3:0.

Do druhého poločasu jsem nic neměnil. Na víc jsme s touhle sestavou neměli.

V druhé půli jsme svou aktivitou hru opticky vyrovnali a proto se bojovalo spíše uprostřed hřiště. V 45.minutě po ruce domácích v pokutovém uzemí kopal Honza Lekeš penaltu. Tu bez potíží proměnil. 3:1.  To naši ještě více zabrali ovšem šancí bylo poskromnu na obou stranách. V 63.minutě Honza Lekeš zahrál rukou v pokutovém uzemí a domácí kapitán nařízenou penaltu taktéž proměnil. 4:1. 

Hodnocení: Zranění a absence se hodně podepsala na naší hře. Nejlepší hráčem bych dnes zvolil Štěpána Bachůrka. Na to že je ročník 2002 nebylo vůbec poznat, že je mladší než většina ostatních. Bez respektu bojoval byl všude. Jezdil jak motorová myš nahoru dolů.