8.kolo: Újezdec-Těšov vs Prakšice-Pašovice

20.10.2012 13:31

8.kolo:  Újezdec-Těšov  vs  Prakšice-Pašovice                                0:4  (0:4)

Branky: ?

Sestava:

Řezníček Tomáš ©

Váňa David, Lekeš Jan, Kelíšek Tomáš, Kelíšek Martin

Srník Ondra, Bachůrek Leoš, Lekeš Filip, Vaškovic  Marek

Kundrata Michal, Brulík Marek

Střídali: Řehák Karel, Řezníčková Tereza, Hlinský Jakub

Do utkání o třetí místo v soutěži jsme vstoupili zakřiknutě. Prvních patnáct minut se soupeři navzájem poznávali po té již hosté začali přebírat iniciativu. V17.minutě po rohu hostí z levé strany Tomovi branky podcenili centr jak obránci tak i brankář - 0:1. Za tři minuty se u lajny nedohodnul Martin s Markem soupeř je obral o míč a křižný lob dopadnul až Tomovi za záda - 0:2. V 25.minutě se opakovala akce ze 17.minuty roh zleva, Michal si neudržel svého hráče - hlavička - 0:3. Ve 29.minutě šli 2 útočníci na Terku prohodili si míč a Tom na finální přihrávku nestihnul včas vyběhnout, soupeř bodlem těsně před Tomem - 0:4. My jsme se za celou první půlku dostali do zakončení jen jednou Filipem, ale bez úspěchu.

O poločasové přestávce jsme se dohodli, že z výsledkem zkusíme ještě něco udělat. Přetočili jsme sestavu na 3-4-3 a doufali ve zlepšení.

V druhé půli se částečně hra vyrovnala a byl to spíše boj o střed pole s nepřesnostmi na obou stranách. Do nebezpečnějšího zakončení jsme se my i soupeř za celou druhou půli dostali asi jen dvakrát. Vše bez úspěchu. Po zlepšené hře v poli se hra vyrovnala ale nijak jsme soupeře přehrát nedokázali. Proto jsme se rozešli za stavu 0:4.

Hodnocení:  Po obrátce vizáže hry z minulého týdne o sto procent směrem dolů se těžko hodnotí zápas s tak vysokou prohrou po první půlce. První půlka úplně špatná. Bez přihrávky bez bojovnosti a pod. Ve zlepšené druhé půlce se dostavila i nějaká ta přihrávka či bojovnost ovšem na v poklidu hrající hosty to nestačilo. Vetšina hráčů hrála daleko za svými možnostmi. Opět se projevilo chování po nečekané výhře v celém týdnu tréninků a i v dnešním zápase.

Mike

FOTO ZDE