DALŠÍ PROHRA DOROSTENCŮ

22.08.2017 04:46

Neděle 20.8.2017                                                        KS dorost

TJ Sokol Újezdec – Těšov   -   Koryna Koryčany    3 : 4   (0:1)

Sestava: Srník Ondřej – Mikliš Vít, Kundrata Michal, Vaškovic Marek, Hlinský Jakub
               Kelíšek Miroslav, Bachůrek Leoš, Lekeš Filip ©, Jančář Petr -
               Koplík Michal, Zajda Filip

Na střídání připraveni: Řehák Karel, Jurák Michal

Branky: 51' Filip Zajda 1 (1:2), 72' Filip Lekeš 1 (2:3), 83' Petr Jančář 1 (3:4)


Dva rohové kopy ze začátků poločasů (5' a 49') udaly ráz celého zápasu. Při tom prvním trošku zaspal gólman i obrana, druhý byl šikovně zahraný.
Musíme dotahovat dvoubrankové manko. A nijak moc se to nedaří. Chaotická hra bez kloudného zpracování míče a jakékoliv překvapivé, natož přesné přihrávky, nemá na soupeře šanci.
Svým premiérovým zásahem v našem dresu (hned v prvním utkání za TJ) sice snížil Filip Zajda, hosté ale brzy (55') odpovídají.
Filipův nádherný gól nás znovu dostává do hry. Bohužel to ale od tohoto hráče (a celé zálohy i útoku) byl jediný hezký moment v utkání.
Hosté ale přidávají čtvrtý zásah (81'). Na ten reagujeme Peťou Jančářem.
No a nic moc dalšího už kluci nepředvedli.
Vše dobře vystihuje věta našeho nejlepšího hráče, Míši Kundraty, po utkání v kabině: „Na nás v zadu chcete nadávat, ale co jste udělali vy ostatní?“.
Moc výstižné. Ono totiž za výkon v zápase jde pochválit jen Míšu, Marka, Ondru a Víťu. Díky nim těch míčů za zády Ondry neskončilo víc.
Ostatní zůstali výkonem daleko za svými možnostmi. Snad ještě nad Mirou Kelíškem, který se v sestavě tak trošku stále hledá, by se dalo přimhouřit oko.   

FOTO

-josr-