DOROST NADĚLOVAL V MORKOVICÍCH

27.08.2017 17:59

Sobota 26.8.2017                                        KS dorost

Morkovice - TJ SOKOL Újezdec – Těšov 1 : 8   (1:3)

Sestava: Srník Ondřej – Zajda Filip, Moravanský Zdeněk, Vaškovic Marek, Mikliš Vít
- Kelíšek Miroslav, Lekeš Filip ©, Bachůrek Leoš, Jančář Petr                
- Brulík Marek, Koplík Michal (68' Řehák Karel)

Branky: Filip Lekeš 4 (21' 1:1, 37' 1:3, 46' 1:4, 62' 1:5),
             Marek Brulík 2 (30' 1:2, 66' 1:7), Petr Jančář 2 (65' 1:6, 70' 1:8)

V naší sestavě se objevila další nová tvář – Zdeněk Moravanský (ČSK Uh. Brod). Během utkání se ukázalo, že posila to je a bude velmi užitečná.
V obraně si své místo u trenéra vydobil Vítek Mikliš, věkem ještě žák, který odvádí velmi dobré výkony.
Oproti němu jsou ale daleko za očekáváním vystoupení Filipa Lekeše a Michala Koplíka. Filip sice branky dává, ale celkový přístup obou k zakončování šancí, k důraznosti a zodpovědnosti vůči týmu se stále více vytrácí. Ani Leošovi se poslední dobou zrovna fotbalově nedaří. Doufejme, že to je u všech jen krátkodobý proces.
Mimo velký počet branek, které naši nastříleli domácím, jenž nastoupili jen v deseti hráčích (tak jako u nás – důsledek prázdnin a dovolených), zaujal i výkon Filipa Zajdy. Fantasticky rozdával míče kam si zamanul. Jeho přihrávky vždy neomylně našly svůj cíl. Je jen škoda, že některé z nich nebyly využity jak by bylo třeba…
Gól jsme dostali hned v 7. minutě a opět to bylo po rohovém kopu. Naši jaksi pozapomněli bránit nabíhajícího hráče domácích. Ondra pak už moc šancí neměl.
Patnáct – dvacet minut trvalo, než kluci začali hrát víc konstruktivně, více fotbalově. Postupem času, jak přidávali zásahy do domácí sítě, existovalo na trávníku jen jedno mužstvo.
Nepříjemností duelu je zranění Míši Koplíka. Při jednom ze soubojů v druhém poločase ho soupeř zasáhnul kopačkou do obličeje. Po několika minutách musel, otřesený, střídat.

FOTO 
-josr-