DOROST V ÚVODU SOUTĚŽE STOPROCENTNÍ

08.08.2017 20:18

Neděle 6.8.2017                                                     KS dorost

TJ SOKOL Újezdec – Těšov  -  TJ Dolní Němčí  3 : 0  (2:0)

Sestava: Srník Ondřej – Mikliš Vít (75' Bachůrek Vojtěch), Kundrata Michal, Vaškovic Marek,

                Hlinský Jakub – Kelíšek Miroslav (82' Řehák Karel), Lekeš Filip, Bachůrek Leo, Jančář Petr

                 – Brulík Marek (88' Jurák Michal), Koplík Michal

Branky: Petr Jančář 1 (6' 1:0), Filip Lekeš 2 (43' 2:0, 68' 3:0)

ŽK: Michal Koplík

Až na Jakuba Pindeše se dorost v úvodním utkání sezony představil v kompletní sestavě. I s kluky ze žákovského týmu. Ti budou takto vždy sestavu doplňovat.
Možná se ještě přidají dva hráči z ČSK z Uherský Brod, jako náhrada za přestup Tomáše Kelíška do tohoto oddílu. Tom, mnohaletý stabilní hráč našeho klubu, si přestup víceméně „vydupal“, i když měl jistotu toho, že s ním počítá i trenér A-týmu Karel Slinták. Po odchodu Michala Daňka do Rudic je to další ztráta.
No ale ti, co dnes hráli proti Dolnímu Němčí, dokázali že se dokáží o body porvat i v novém složení. I když nastoupili v netradičních dresech a skoro podzimním počasí.
Úvodních několik minut sice trošku souhra skřípala, ale po rychlém gólu z kopačky Petra Jančáře, se vše začalo vyvíjet tak, jak si trenér představoval. Kluci si začali více věřit, předváděli hezké fotbalové akce, věřili si, hecovali se. Škoda jen, že od středových záložníků nebylo více přesnějších přihrávek. Leoš to ale vynahradil ohromnou bojovností a vykrytím velkého prostoru. Filip brankami.
Ta třetí byla přímo ukázková. Kluci si soupeře úžasně vykombinovali a míč pak letěl do úplně odkryté branky.      
Tři body v úvodu sezony jsou velkým povzbuzením do dalších kol. Hned v tom dalším nás totiž čeká sobotní sousedské derby v Šumicích.

FOTO

-josr-