Mimořádná schůze výboru

12.09.2012 06:41

Na mimořádné výborové schůzi v úterý 4. září 2012 se členové Výkonného výboru TJ SOKOL zabývali hlavně situací kolem nájmu kavárny v našem sportovním areálu.

Dosavadní nájemce ze zdravotních důvodů odstupuje od smlouvy, proto je nutno co nejrychleji situaci řešit. Při víkendových mistrovských utkáních (8. a 9. září)  se vše podařilo zvládnout díky aktivitě současných a bývalých členů výboru (paní Jiřina Kaucká, pánové Vladislav Lorenc a František Hanák). Co bude dál, je v dalším jednání.

Inzeráty o možnosti pronájmu jsou v místním tisku uveřejněny.

Znovu se připomenula i finanční situace klubu v nových podmínkách, kdy ČSTV přestalo kluby dotovat, kdy se každá koruna pro činnost těžce shání. I zde výbor hledá nová řešení. Diskutována byla taktéž situace s výběrem členských příspěvků mládeže a dospělých . Tyto se následně budou posílat na FAČR a následně by nám FAČR měl poslat upravené dotace . To vše je ale nejasné a nejisté.

Již potřetí bylo požádáno o dotace na vybudování „Víceúčelového hřiště „ v místě starého kurtu a na nákup nového traktorku na sečení na MŠMT . Výsledky budou známy v únoru příštího roku.

Požádáno bylo o dotace i prostřednictvím FAČR na MŠMT a to na údržbu a provoz sportovních zařízení – výsledek taktéž nejistý.

V neposlední řadě je třeba naše příznivce a hlavně bývalé členy Turistického oddílu a odboru ZRTV upozornit na to, že na sobotu 29. září jsou plánována družební fotbalová utkání bývalých hráčů naší TJ a slovenské TJ OPATOVÁ NAD VÁHOM. V minulém roce jsme využili pozvání na oslavy kulatin jejich fotbalového oddílu, následující akce by měla být pokračováním nově se rozvíjející družební spolupráce.

O něco dříve, 19. září, proběhne v našem areálu Sportovní den postižených dětí.

 

Josef Srník, Miroslav Soviš