MUŽI: TJ SOKOL ÚJEZDEC-TĚŠOV-ZBOROVICE 6:0 (3:0)

07.08.2017 10:39

V neděli jsme nastoupili k prvnímu mistrovskému utkání proti Zborovicím. Hráli jsme ve stejné sestavě jako v generálce v Nivnici, jen Karla Slintáka, kterého těsně před utkáním začalo tahat lýtko, nahradil Martin Varaďa. Prvních 25 minut jsme se na hřišti hledali a nedokázali jsme se dostat pořádně do zakončení. Hosté hrozili svou jednoduchou hrou a dvakrát se i po odražených balonech dostali do velkých šancí. Vše se změnilo ve 27. minutě, kdy po trestném kopu Adama Červinky skóroval hlavou Mira Kobzinek. Pak jsme do poločasu udeřili ještě dvakrát, a o zápase tím bylo vlastně rozhodnuto. Ve druhém poločase jsme přidali další tři góly a například ten 4. byl jako z učebnice fotbalu. To na pravé straně kluci nádherně zakombinovali, odtu šel centr celým malým vápnem a Honza Lekeš dával do prázdné branky. Super!

Nejlepším hráčem našeho mužstva byl Peťa Těthal, který se prosazoval už v prvních třiceti minutách, kdy jsme ještě tahali za kratší konec.

V.Lorenc,předseda FO

Domácí:

Pochylý-Šmíd,Smejkal,Hruboš,Kobzinek-Těthal,Uher,Janča,Lekeš-Varaďa,Červinka

Střídali:Jančář,Indra,Zábranský,Katrňák

Hosté:

Tesařík-Hanák,Medek,Kocourek,Švejcar,Šprňa,Šumbera,Krčmař,Štěpánek,Janča,Kojetský,

Střídali:Gremlica,Šprňa Jan,Sidek

Branky:Kobzinek 2 ,Těthal 2,Lekeš,Janča

FOTO

 

Statistika zápasu:

 

Újezdec

Zborovice

Výsledek

6

0

Počet střel

27

3

Neproměněné šance

3

2

Rohy

5

2

Ofsajdy

2

0

Komentář trenéra A. mužstva:

Utkání s jasným výsledkem pro nás, které se ovšem zpočátku nevyvíjelo dobře. Hosté totiž měli v prvních 25 minutách více ze hry, lépe kombinovali a díky tomu si vytvořili dvě gólové příležitosti. Od první vstřelené branky jsme převzali otěže utkání a ve zbytku zápasu jsme si vytvořili řadu šancí, které pětkrát skončili za zády hostující brankáře.