PODĚKOVÁNÍ S KONCEM ROKU

30.12.2019 17:34

Už jen několik hodin nás dělí od konce roku 2019.

Rád bych při této příležitosti poděkoval všem svým spolupracovníkům z Výkonného výboru TJ SOKOL, všem našim hráčům a trenérům, paní hospodářce, správcům hracích ploch, sponzorům. Všem, kdo nám fandí a podporují v činnosti.

Rok 2019 byl rokem oslav sta let založení spolku, který sdružuje fotbalisty a stolní tenisty. Spolku, který je nedílnou součástí společenského života v našich obcích.

Uplynulých dvanáct měsíců se neslo v duchu tohoto výročí. K tomu navíc jsme se s velkou vervou pustili i do stavby zastřešení společenských prostor.

Všechno toto by se nedalo uskutečnit bez obrovského osobního nasazení všech, kteří se na oslavách, činnosti a pracích podíleli. A také bez pomoci sponzorů a příznivců.

Není slušné někoho zviditelňovat nad ostatní, ale přesto si dovolím poděkovat vedení města za finanční podporu celé naší činnosti, firmě KOVO Šmíd za realizaci stavby přístřešku a firmě ADRIA GOLD za nezištnou pomoc chodu fotbalového oddílu.

Toto krátké psaní je poděkováním každému výše zmiňovanému osobně. Každému, kdo jakýmkoliv způsobem pomohl k tomu, aby se klub dále rozvíjel, aby všichni naši hráči měli patřičné zázemí, aby veřejnost věděla, že TJ SOKOL Újezdec – Těšov, z. s. je spolkem činorodým a aktivním.

Všem nám do roku 2020 přeji hlavně zdraví.

Každému i rodinnou pohodu, přátelství a taky spoustu elánu do další společné práce v TJ.  

Josef Srník, předseda TJ SOKOL