POVINNÁ VÝHRA V OSTROŽSKÉ LHOTĚ

04.06.2014 20:01

Neděle 25. 5. 2014  OP žáků

SK Ostrožská Lhota - TJ SOKOL Újezdec – Těšov  0 : 12 (0:7)

Sestava: Srník Ondra – Stojaspal Adam, Dvořák Lukáš, Kundrata Michal, Vaškovic Marek
- Bachůrek Leoš, Lekeš Filip, Bachůrek Štěpán, Hlinský Jakub
- Kelíšek Tomáš, Daněk Michal

Střídali: Brulík Marek, Bachůrek Vojtěch, Jurák Michal, Kubáň Jakub, Řehák Karel

Branky: Bachůrek Štěpán 2 (0:1, 0:7) , Kelíšek Tomáš 2 (0:2, 0:6),  Brulík Marek 2 (0:8, 0:11)Lekeš Filip (0:3), Hlinský Jakub (0:4), Bachůrek Leoš (0:5), Bachůrek Vojtěch (0:9), Srník Ondra (0:10 p), Dvořák Lukáš (0:12)

Po pátečním nádherném zážitku při finále poháru OFS bylo třeba kluky motivovat na utkání se soupeřem ze dna tabulky. Vítězství je dnes samozřejmou povinností.
Od úvodních minut jsou naši jasnými pány na trávníku. Kdyby byl stav v 5. minutě 0:3, nikdo by se nedivil. To by ale naši zkušení střelci museli usměrnit míč ve vyložených šancích do sítě.
První gól tak dáváme až v 7. minutě Štěpánem. Hezká akce šla přes Filipa a Tomáše.
Do poločasu ještě kluci stačili do sítě domácích nasázet šest kousků.
Už od čtvrtiny zápasu hýbeme se sestavou tak, aby si co nejvíce zahráli i hráči, kteří tráví jindy na hřišti jen několik minut. Výhry si tak měrou vrchovatou užili všichni.
Po pravdě, ti starší a zkušenější ho „odchodili“. Zlobit se ale není na co. Vlastně tím tak byli milosrdní k domácímu výběru.

Po utkání se všichni setkáváme na našem domácím stadionu. O přestávce mistrovského klání mužů s Dolním Němčím představil divákům místopředseda TJ pan Vladislav Lorenc páteční hrdiny. Spolu s předsedou TJ panem Miroslavem Sovišem hráčům poblahopřál k úspěchu a popřál mnoho zdaru do dalších zápasů.
JS

FOTO