PROHRA "ÁČKA" V ŠUMICÍCH

15.08.2017 03:54

V neděli 13. srpna jsme zajížděli k sousedskému derby do  Šumic. A jeli si pro tři body.
Realita ale byla jiná. Hned před zápasem přibyl ke zraněnému Karlu Slintákovi David Hruboš. A když pak ve 20. minutě musel střídat Honza Lekeš, hráli jsme tím pádem bez tří hráčů základní sestavy.
To nás ale neomlouvá.
V celém zápase jsme podali ustrašený výkon, bez nasazení, všude jsme byli pozdě, nepodrželi jsme balon, nebyli jsme si schopni dát dvě přihrávky po sobě, prostě nic nefungovalo. Jednoduše řečeno, velmi špatný výkon celého týmu.
Přísnější měřítko snesl jen Jirka Pochylý, který nás dlouho držel ve hře o body.
Domácí naopak bojovali, hráli jednoduše  dopředu a hrozili ze standardních situací. V 75.minutě se jim povedl útok do otevřené obrany po naší ztrátě míče uprostřed hřiště. Šli do vedení a to udrželi až do konce.
Více nemá smysl se v utkání pitvat. V neděli máme další zápas, na Šumice musíme rychle zapomenout, a ukázat, že fotbal hrát umíme.

 

Vladislav Lorenc

STATISTIKA A HODNOCENÍ TRENÉRA

Zasloužená prohra se soupeřem, který chtěl více uspět než my. Většina hráčů podala podprůměrné výkony, které neodpovídají jejich možnostem! Naše hra byla ustrašená, zbrklá, plná nepřesností a zbytečných chyb (v defenzivě i ofenzivě). Chyběla nám nejen fotbalovost, ale také chuť porvat se o výsledek, když to zrovna fotbalově nejde. Zápas nám tak jasně naznačil, že našemu týmu dnes citelně chyběl někdo, kdo by svým přístupem, elánem, či dokonce fotbalovým umem dokázal vyburcovat ostatní k lepšímu výkonu. Snad se nám tedy během týdne podaří dobře potrénovat a v dalším zápase uvidíme tým plný takových osobností!

 

 

Šumice

Újezdec

Góly

1

0

Počet střel

11

8

Gólové šance

8

3

Rohy

6

3

 

 

... to je pohled z trenérské lavičky, teď ten divácký:

 

V příjemném fotbalovém počasí sledovalo utkání kolem čtyř set diváků. Určitě polovina z nich fandila našim klukům.

Ti ale opravdu dnes předvedli výkon, který se s tím v prvním kole nedá vůbec srovnat. Jako kdyby v našich barvách hráli jiní borci, jako kdyby jim derby svazovalo nohy. Absence Karla Slintáka v sestavě je taky dost znát. 

Pravda, šance byly. Ale jako nás podržel Jirka Pochylý, tak domácím mezi tyčemi čaroval Milan Šidlo. 

Určitě klidu v našich řadách nepřidal neuznaný gól Miry Kobzinka (ofsajd ?!?) vstřelený chvilku před tím, než se trefili domácí.     

Každý zápas je jiný, každý zápas začíná od nuly. Ten dnešní nám bohužel nevyšel.

 

Josef Srník