PRVNÍ TÝM VSTUPUJE DO NOVÉ SEZONY POSÍLEN

09.08.2019 10:00

Před vstupem našeho týmu mužů do nové sezony 1.A třídy sk.B Vám představujeme nové tváře, které nás přes letní pauzu posílily.

Prvním je Libor Pilka, který se k nám vrací po osmi letech, strávených nejdříve v Rakousku, poté  úspěšně 4 sezony ve Strání.

Další posilou je Antonín Hráček, odchovanec Uherského Brodu, v posledním období působil v Havřicích a Orlu Uh.Brod, předtím několik sezon hrál ve Strání.

Poslední posilou je Vít Valenta, někdejší ligový hráč a kapitán 1.FC Slovácko, předtím působící osm sezon na zahraničních angažmá v Nizozemí a Belgii (Lommel, Cercle Bruggy, FC Volendam) Po ukončení profesionální kariéry strávil několik sezon v rakouské nižší soutěži, po návratu hrál ve Strání, a poslední sezonu v SK Kozojídky.

Všechny tři hráče spojuje společné a úspěšné působení ve Strání, kde se potkali s naším stávajícím trenérem Zdenkem Šebestou. To velkou měrou přispělo k tomu, že se tito hráči nyní potkávají v našem dresu.

Poslední novinku je to, že minimálně podzimní sezonu odehraje i Broněk Červenka, který odložil plánovanou operaci kolena. Znamená to že, se u nás ve společné dresu objeví dva hráči s ligovou minulostí, což je poprvé v naší historii.

Všem novým ale také stávajícím hráčům přejeme úspěšnou sezonu v našem klubu.