TJ Sokol Ořechov - TJ SOKOL Újezdec-Těšov 0:3 (0:2)

25.03.2019 06:56
Vítězná jarní premiéra:
 
Na úvod naši borci zajížděli do Ořechova a vezou vítězství 3:0 a podařilo se nám tak oplatit podzimní domácí porážku 1:3.
Už ve 30 sekundě utkání výborně zahrál Martin Šmíd standartku a Filip Lekeš hlavou upravil na 1:0. Ve 12. minutě se za domácí obranu prosadil novic v našem dresu Petr Skařupa a zvýšil na 2:0. Ve 48. minutě po ukázkové akci Patrika Indry naservíroval balón Petr Skařupa před prázdnou branku Kubovi Liškovi a ten zvýšil na 3:0. Kluci potom už dovedli utkání do vítězného konce a radovali se tak z prvních tří jarních a tolik potřebných bodů.
 
Komentář trenéra Petra Červinky: Do utkání jsme velmi dobře vstoupili brankou v 1.minutě a naše aktivita byla odměněna brzy další brankou. Byli jsme agresivnější a rychlejší a po celý první poločas jsme domácí k ničemu nepustili. Zápas jsme rozhodli opět dobrým nástupem ve druhém poločase. Kluky musím pochválit za 100% nasazení po celý zápas a vyzdvihnout je jako tým, který šel za svým cílem a to je vyhrát úvodní duel jara. Nyní se musíme s pokorou připravit na domácí utkání s nepříjemnou rezervou Viktorky Otrokovic.
 
Branky:  1. Lekeš Filip, 12. Skařupa Petr, 48. Liška Jakub
ŽK:  66. Pochylý Jan, 87. Šmíd Martin.
 
Sestava:  Pochylý Jiří - Gazdík Jan, Kobzinek Miroslav (K),  Šmíd Martin, Konečný Pavel - Pochylý Jan, Lekeš Filip, Liška Jakub, Indra Patrik (60. Lekeš Jan) - Vacula Roman, Skařupa Petr.
 
Připraven ještě byl: náhradní gólman Zábranský Martin.
 
Omluveni: Červinka Adam, Červenka Bronislav, Kročil Jaroslav, Slinták Karel,Katrňák Radek, Jančář Petr a David Hruboš.