TRENÉR ŠEBESTA: "CHCEME HRÁT V NEJVYŠŠÍCH PATRECH TABULKY"

10.08.2019 04:43

Před zahájením nové fotbalové sezony jsem požádal trenéra našeho A-mužstva o krátké vyjádření k letní přípravě týmu a jeho plánech do nastávajících bojů. 

Sebevědomí jeho i týmu je velké, jak můžete posoudit z následujících řádků:

"Příprava na sezonu 2019/2020 byla zahájena v domácích podmínkách 17.7.2019. Postupně jsme odehráli 3 přípravné zápasy s velmi kvalitními soupeři, kteří nám ukázali, na čem budeme muset ještě zapracovat. Jako první  jsme se utkali, doma, s krajský přebor hrající Štítnou nad Vláří (3:2, Valenta 2, J. Lekeš), druhý soupeř byl, znovu doma, Baťov, hrající stejnou soutěž (3:4, Pilka 2, Škařupa) a na generálku jsme vyrazili k diviznímu Strání (6:2, Valenta 2).

Absolvovali jsme také krátké herní soustředění, při kterém nám azyl poskytli pension Boďa v Horním Němčí a tamní fotbalový klub.

Při pohledu na střelce v přípravných zápasech je zřejmé, že se u nás objevilo několik nových hráčů. Z Kozojídek přichází bývalý kapitán Slovácka, středopolař Víťa Valenta, ze Strání univerzál Libor Pilka a z Orlů stoper Tonda Hráček. Výborná zpráva je taky o zdravotním stavu Broni Červenky, jenž bude v našem týmu pokračovat i na podzim.Když k tomu připočteme ještě rekonvalescenty Káju Slintáka a Tomáše Smejkala, kteří už taky začínají polykat tréninkové dávky a to, že náš tým opustili pouze Adam Červinka a Jarda Kročil, bylo by od nás alibistické, dávat si jiné cíle, než je boj o první polovinu tabulky. Samozřejmě respektujeme sílu a kvalitu všech našich soupeřů, ale za všechny kluky v kabině můžu slíbit, že by jsme se chtěli poprat o nejvyšší příčky a revanšovat se tak našim příznivcům za nepříliš povedenou loňskou sezonu."

 

Přejme tedy Zdeňkovi i klukům kolem něho, aby se jim jejich fotbalová mise vydařila, plány se podařilo splnit a my se díky nim mohli bavit hezkými fotbalovými zážitky a momenty.

Zároveň takto i děkuji Zdeňkovi a spolu s ním i předsedovi Fotbalového oddílu, Vladislavu Lorencovi, za jejich zodpovědnou a časově náročnou (nikdy dost doceněnou) práci při letním posilování a sestavování mužstva. Při jeho přípravě na sezonu 2019-2020.

 

Josef Srník, předseda TJ