TRÉNINKOVÝ KEMP OFS

11.10.2011 16:29

TRÉNINKOVÝ KEMP OFS

 

Ve středu 5. října pořádal Okresní fotbalový svaz na našem stadionu tréninkový kemp mladých fotbalistů ročníku 2001.

Pozvání na tuto akci dostali nejen trenéři mládeže z okolí, ale hlavně vybraní hráči uvedeného ročníku. Jako „domácí“ jsme měli možnost přizvat i hráče ročníku 2000.

Akci zahájil její hlavní organizátor, pan Mgr. Zdeněk Botek (šéf mládeže v 1.FC Slovácko). Několik slov na úvod pronesl i předseda OFS pan František Miko.

Hlavním účelem tohoto setkání bylo nejen vybrat šikovné hráče do chystaného výběru U11, ale hlavně prakticky předvést trenérům sled tréninkové jednotky pro mládežnické celky.

Přítomní mladí fotbalisté byli rozděleni do skupin, které pak na různých stanovištích vedli profesionální trenéři mládeže z 1.FC Slovácko. Pánové Mgr. Ondřej Machala (šéftrenér přípravek a hl. trenér U13), Jan Ondra (trenér fotbalové školičky U5, U6 a asistent trenéra U15), David Jurásek (trenér U11), Pavel Kučera (as. trenéra U13), a Jakub Kameník

(as. trenéra U10 a U11).

A bylo se na co dívat, bylo se čemu přiučit. Navíc mezi jednotlivými cvičeními byly i krátké přestávky, kdy byl čas na dotazy a vysvětlování.

Vše ještě završilo krátké setkání trenérů v naší klubovně, kde se pokračovalo teoretickou částí, doplněnou videoprojekcí. Profi-trenéři ocenili i dobrovolnou práci nás „amatérů“ a při závěrečné diskusi si bylo o čem povídat.

Z celé akci měli všichni velice příjemný pocit a hned se plánovala další pokračování. Jak třeba znovu u nás na stadionu, tak i v okolních oddílech.

Od organizátorů dostal pak navíc každý přítomný trenér zdarma i DVD s ukázkami tréninkových cvičení pro mládežnické kategorie.

Za náš oddíl se setkání zúčastnili a pomohli s organizací celého kempu trenéři žáků Michal Řezníček a Josef Srník   

FOTOGRAFIE ZDE....