VYHLÁŠENÍ ANKETY O NEJLEPŠÍHO SPORTOVCE A SPORTOVNÍ KOLEKTIV MĚSTA UHERSKÝ BROD 2010 – 2011

24.04.2012 14:45

VYHLÁŠENÍ ANKETY O NEJLEPŠÍHO SPORTOVCE A SPORTOVNÍ KOLEKTIV

 MĚSTA UHERSKÝ BROD 2010 – 2011

 

Svých několik minut slávy si ve středu 18. dubna zažili realizační tým a hráči, dnes už bývalé, starší přípravky v prostorách uherskobrodského Domu kultury.

Na podzim, přišel předseda TJ, p. Miroslav Soviš, za mnou s nápadem přihlásit tyto šikovné fotbalisty, vítěze OP Starších přípravek 2010-2011, do této ankety. A tajné přání se stalo krásnou skutečností. Náš tým obsadil v celkovém pořadí hezké třetí místo! Za hokejovými žáky Uherského Brodu a basketbalovým mužským týmem Spartaku Uh. Brod. Skoro dva měsíce jsme pak tento výsledek s Mirkem drželi v tajnosti.

A tak v oddílových bundách, vedení ve slavnostním, jsme ve středu zasedli do křesel nám určeným.                                                                                       A že celá akce nebyla jen tak obyčejným vyhlašováním, dokazoval doprovodný program, spousta oficiálních hostů, šikovný moderátor, přítomnost fotografů i kamery TV Slovácko.

Byl to opravdu velmi příjemný pocit, když jsme stáli nastoupení před diváky a od místostarosty města pana ing. Vrány, ředitele Aquaparku Delfín ing. Šmída a brodského fotbalisty s ligovými zkušenostmi pana Luboše Blahy přebírali medaile, pamětní list, poukázky „na bazén“, finanční odměnu a pro děti nezbytné čokolády.

Když tam tak stojíte, vidíte vedle sebe ty spokojené dětské tváře, z balkonu mávající a tleskající jejich rodiče, po zádech vám pak běhá to známé příjemné mravenčení…Ta léta s těmi borci stála za to!!!

Velmi hezkým a nezapomenutelným momentem bylo i pak společné focení všech oceněných. Při něm jsme se setkali s Hankou Koníčkovou, rodačkou z Těšova, úspěšnou českou reprezentantkou ve florbale. Ta dnes triumfovala. Vyhrála v kategorii dospělých.

Bylo hezké od ní, že během slavnostního rautu, který byl pro všechny oceněné a hosty pak nachystán, neváhala se s námi společně vyfotit a popovídat si.

 

P.S. Když se zeptáte našich oceněných fotbalistů na to, co se jim v ten večer nejvíce líbilo, jaká asi bude znít odpověď?

        No přece: „Ta hostina po tom..“ JJ

 

To je ale jen taková  úsměvná „perlička“ ke článku. I na těch špuntech bylo vidět, jak si tu slávu užívali. A myslím, že nejedna maminka i tu slzičku štěstí uronila.

 

Josef Srník

 

 

Foto: Majka a Tomáš Kelíškovi, Josef Srník

 

https://www.televize.jdp.cz/uhersky-brod  -  na tomto odkazu najdete na webu krátkou reportáž TV Slovácko (20.4.2012)

 

Jakmile budou hotovy oficiální fotografie z akce, pořadatelé nám je zašlou.

 

FOTOGRAFIE ZDE...