VÝSLEDKY DOROSTU JAKO NA HOUPAČCE

16.10.2017 04:54

14.10.17                                                                         KS dorost

TJ Prakšice   -   TJ SOKOL Újezdec – Těšov              2 : 1  (2:1)

Sestava: Srník Ondřej – Mikliš Vít, Vaškovic Marek, Zajda Filp, Hlinský Jakub
- Koplík Michal, Lekeš Filip, Bachůrek Leoš, Jančář Petr – Brulík Marek, Peňáz Lukáš (18' Buriánek Petr, 70' Pindeš Jakub)

Na střídačce: Řehák Karel, Kelíšek Miroslav, Bačík Kryštof

Branka: 13' Michal Koplík 1 (1:1)

Ještě zhruba do dvacáté minuty sobotního zápasu to vypadalo, že si z Prakšic kluci odvezou všechny body. Na branku domácích ve 12. minutě dokázali ihned reagovat Michalovou trefou. A měli i další šance. Postupem času ale spolupráce vázla, hráči ztráceli sebedůvěru, došlo na vzájemné dohadování. O přestávce jsem musel s některými i soukromně pohovořit. Smůla je i v tom, že nám schází oba stopeři. Zdenek Moravanský je zraněný a Michal Kundrata dal přednost florbalu. Zvláště ale u něho se musí počítat s větší neúčastí. Je třeba nutně zapracovat jiné hráče na jejich posty.   
Druhá půlka nepřinesla ani branky, ani pohledný fotbal našeho týmu. Kluci navíc mohou děkovat svému brankáři, že neprohráli větším rozdílem. Povětšinou se toiž hrálo jen na naší polově hřiště.

A tak se z derby jede opět s prázdnou, se sklopenými hlavami. Místo abychom se výhrou posunuli na vyšší posty tabulky, plácáme se na jejím konci.   

Doposud se v TJ řešila situace kolem týmu mužů. Ale asi by chtělo se začít zajímat i o  dorost. Nepamatuju se, že by kdy ta parta byla takto rozklížená. Ta příslovečná „týmová chemie“ jako kdyby přestala fungovat.

FOTO

-josr-