10.kolo: Újezdec-Těšov vs Prakšice-Pašovice

17.04.2012 14:04

TJ Sokol Újezdec – Těšov              -          Sokol Přakšice – Pašovice 1:2 (1:1)

 

Branky: 30. Gazdík pen. - 15. Slezák, 58. Kadlček

 

Sestava:

 

Řezníček Tomáš – Lekeš Jan – Srník Ondřej, Kelíšek Tomáš, Váňa David – Vaškovic Marek, Gazdík Jan ©, Bachůrek Leo, Kovařík Filip – Kelíšek Martin, Mrázek Marek

 

Střídal: Stojaspal Adam, Kundrata Michal, Daněk Michal

 

K prvnímu jarnímu kolu k nám zavítal soupeř z nedalekých Prakšic, kterému jsme měli výsledkově co vracet z podzimu. S tím jsme do zápasu taky šli. Vybojovat body pro nás.

 

Od začátku se hraje „nahoru – dolů“, souboj je vyrovnaný. První chyba duelu znamenala gól. Bohužel v naší síti. Málo odkopnutý míč si stopnul hostující Slezák a prošel mezi našimi čtyřmi hráči až do vápna jako nůž máslem a Tomášovi nedal šanci.

 

Po této brance si začali brankové příležitosti vypracovávat i naši fotbalisté. Bez rázného zakončení a střelby se ale góly nedávají.

K tomu našemu prvnímu jarnímu vedla až penaltová situace. To si udělal kličku do protipohybu hráče Tom Kelíšek, byl faulován a následnou penaltu s přehledem proměnil kapitán Honza Gazdík.

Právě Tomáš a s ním Leoš Bachůrek byli ti, kdo svými kousky nejvíce potěšili oko diváků a motali hlavy soupeřům. Celkem svědomitě pracovala i obranu. V útoku scházel důraz a dravost.

Tím se ale prezentovali hosté v druhé půli utkání a tak i docílili vítězství. Jeden z jejich protiútoků ještě Tomáš stačil odvrátit odvážným zákrokem, ale dorážka už byla rychlejší než jeho další skok a dobíhání našich obránců.

Škoda. Na body dnes bylo. I když jsme hráli bez jedné z našich největších opor.

Filip ale už v Jarošově na hřišti bude (ztracený registrační průkaz je na světě) a tak se znovu pokusíme o první jarní body.

Pokud navíc ti starší předvedou výkony takové, jako nejmladší hráči našeho výběru, planý sen to není.  

 

Výsledky našich soupeřů:

XII.kolo

 

15.4.12 10:00

 

 

 

 

Bánov

-

Ostr.Lhota

1

:

5

(0:2) Šupina - Šaradin 2 , Zelený 2 , Machala

Šumice

-

Nivnice

6

:

2

(5:0) Ondřej 5 , Zálešák  - Lysoněk , Šprtel

Ostr.N.Ves

-

Buchlovice

3

:

1

(1:0) Vrána , Bobek , Pavlas  - Slezáková

Újezdec

-

Prakšice

1

:

2

(1:1) Gazdík pen. -  Slezák , Kadlček

neobsazeno

-

Jarošov