15.kolo: Újezdec-Těšov vs Nivnice

28.04.2013 12:26

 Újezdec-Těšov  vs  Nivnice             0:2    (0:1)

Branky:

Sestava: Řezníček Tomáš ©, Řezníčková Tereza, Váňa David, Kundrata Michal, Hlinský Jakub, Srník Ondřej, Bachůrek Leo, Kelíšek Tomáš, Vaškovic Marek, Lekeš Filip, Brulík Marek

Střídali: Kubáň Jakub, Stojaspal Adam

Od prvních minut bylo vidět, že naši hráči pochopili slova před utkáním. Bojovnost a týmová soudržnost byla od úvodních minut hodně viditelná. Z toho pramenilo, že hosté neměli mnoho prostoru ani času ke svým kombinacím a museli se uchýlit k rychlým brejkům se kterými si naše obrana i s brankářem lehce poradili. V první půlce to byl hlavně boj ve středu pole s minimem šancí na obou stranách.Asi v 28.minutě po rohu hostů hráč z druhé vlny procedil míč až za Tomovi záda - 0:1. Naše to ovšem nepoložilo a naopak byli to spíš oni kdo se tlačili vpřed. Bohužel se do poločasu již skóre neměnilo.

V poločasové pauze zazněla v kabině spíše uznalá slova a několik rad.

Po přestávce se hra nadále odehrávala uprostřed pole s mírnou převahou domácích. Tu ale  nedokázali využít. Naopak hosté v 55.minutě využili nedorozumnění v naší obraně a z rychlého brejku překonali Toma podruhé. Do závěru jsme vysunuli už i stopera Davida Váňu na zálohu ovšem ani on ani dvě standardní situace nám ke korigování výsledku nepomohlo.

Hodnocení: Po dvou utkáních kdy jsme nevěděli jak zpět vrátit do týmu bojovnost a týmovost se nám dnes podařilo tyto vlastnosti naší hry opět navrátit. Nebo ty předchozí dvě utkání byla jen reakce hráčů na nepřítomnost Honzy? Je pravda že drží mužstvo pospolu, ale až takhle? Možných odpovědí se nabízí několik. Ovšem dnešní utkání ukázalo, že předešlé utkání jsme nemuseli prohrát jelikož se dnes hrálo proti většinou starším klukům ročníku 99. Dnes chci vyzvednout hlavně Bojovnost a Týmovost našich hráčů. I když se prohrálo předvedli pohledný fotbal plný pěkných okamžiků. Jednotlivce tentokrát ani nejde vybrat jelikož bych vybíral s osmi až devíti hráčů, ale byla to právě týmovost co dnes na mne udělalo největší dojem.

FOTO ZDE