9.kolo: Nivnice vs Újezdec-Těšov

23.10.2011 18:27

Nivnice  vs  Újezdec-Těšov       1:0  (0:0)

Sestava: Řezníček - Lekeš J., Váňa, Kelíšek T.,Srník - Kovařík, Gazdík, Lekeš F.,Janiga - Mrázek, Kelíšek M.

Střídali:  Daňek, Mičík

K poslednímu mistrovskému utkání zajížděli naši žáci do nedaleké Nivnice. Do utkání jsme vstoupili odvážně a hra se přelévala ze strany na stranu a celý první poločas to byla hlavně bitva uprostřed hřiště. Na střely na branku skončila první půle 2:2, ale jelikož domácí ani hostující střelci si recept na brankáře nenašli,  šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Do druhé půle jsme šli s tušením, že kdo dá dnes gól si asi ponechá i body. Proto jsme klukům do poslední půlky podzimu zdůrazňovali, že mají na hřišti "nechat duši". Kluci si to vzali za své a téměř okamžitě natlačili domácí až na hranici vápna. Ale z pěti po sobě jdoucích akcích jsme buď netrefili bránu nebo míč končil v náruči brankáře. Po té asi v 48.minutě přišel protiútok domácích, kteří naši obránci přibrzdili před vápnem a dokázali vytěsnit míč k čáře. Tam po fatální hrubce nabil náš krajní obránce zpět na vápno a domácí Šprtel se šťastnou střelou obloukem trefil přímo k tyči. To naši vzali ještě víc otěže utkání do svých rukou a opět zatlačili hru až do vápna domácích a pouštěli domácí z vápna jen sporadicky. Jenže domácí branka byla po nespočtu našich střel jako začarovaná, buď míč svištěl těsně kolem všech tří tyčí nebo přímo do náruče gólmana. A když jsme neproměnili ani tři akce, kdy šel náš útočník přímo na brankáře, přišel závěrečný hvizd rozhodčího.

Hodnocení:Po značně zlepšeném výkonu oproti poslednímu zápasu, opět smolný zápas, kdy jsme naší nemohoucností vsítit branku darovali soupeři všechny tři body(letos 3x - Jarošov, Bánov, Nivnice). Celkový výkon mužstva byl týmový. Nikdo svým výkonem nevyčníval nad ostatní. Dokonce i domácí diváci chválili předváděnou hru. Zakončil bych to rčením Kdo nedá gól nemůže vyhrát.

Mike