DALŠÍ ÚSPĚCH STARŠÍ PŘÍPRAVKY!

06.02.2011 20:38

V neděli 23. ledna si hráči naší starší přípravky připsali na své konto znovu hezký výsledek.
Na tradičním turnaji „Gazda Cup“, pořádaném ČSK Uherský Brod, obsadili v silné konkurenci potěšitelné třetí místo.
Tato parta šikovných mladých fotbalistů znovu dokázala, že její dosavadní úspěchy nejsou náhodné. Kluci předvedli velice hezké a bojovné výkony, které s uznáním hodnotili i diváci.
Nemocného Ondru Srníka musel v brance zastoupit Míša Daněk. A vedlo se mu skvěle. Často měl „dobře postavené tyčky“, ale mnoho těžkých míčů dokázal i on sám  zneškodnit.
Obranu držel kapitán Tomáš Kelíšek. On a Filip Lekeš v těžších zápasech střídali míň, než jiní. Dokonce i ostatní hráči si je na palubovce víc žádali. Každý trenér chce vždy uspět, snažil jsem se ale do každého zápasu, i když třeba jen na pár minut, zapojit všechny hráče. Zasloužili si to. Každý z nich.
Jako jediní jsme dokázali alespoň trošku potrápit suverénního vítěze turnaje – 1. FC Slovácko.
V posledním našem zápase, proti ČSK Uh. Brod, stačilo uhrát nerozhodný výsledek a byli jsme v konečném hodnocení ještě o stupínek víš. „Nedáš – dostaneš“, staré pravidlo platilo i tady. My šance nevyužili, domácí ano. Po tomto duelu bylo poznat, jak velice kluci celý turnaj prožívali – smutek byl velký.
I přesto je třetí místo velkým úspěchem. Pomohla k němu opět i velká podpora rodičů v hledišti.

Fotografie z turnaje

Naše výsledky:

SOKOL Újezdec – Těšov    -          Orel Uh. Brod           3 : 0  
Tomáš Kelíšek 2, Leoš Bachůrek

První zápas na turnaji bývá většinou zrádný. Nám se ale povedl. Tom do poslední chvíle sledoval Filipovu akci a tak dokázal míč odražený od břevna dorazit do sítě. Když se pak trefil Leoš, byla už v mužstvu pohoda. Pravidelně střídáme všechny dvojice a Tom přidává další branku.

 

SOKOL Újezdec – Těšov    -          Staré Město             1 : 1   
Ondra Kobsinek

Boj až do posledních vteřin. Ondra vyrovnává 12 sekund před koncem utkání (hrálo se 1 x 12 minut, 4 hráči v poli + brankář). Šance byly na obou stranách. Nás velice podržel svými výkony v brance Míša Daněk.

 

SOKOL Újezdec – Těšov    -          Kunovice                   2 : 0  
Tomáš Kelíšek, Filip Lekeš

Soupeř ze začátku dost zlobil. Kluci postupem času hru vyrovnali. Musíme ale už střídat po jednotlivcích pokud chceme uspět. Tomova dělovka od půlky nás posadila do sedla. Když se pak trefil i Filip, mohl po závěrečném hvizdu vypuknout gejzír radosti.

 

SOKOL Újezdec – Těšov    -          1. FC Slovácko         0 : 2

V první minutě neproměňujeme jasnou šanci. Se zkušeným soupeřem ale držíme krok. Až po rychle zahraném rohu prohráváme. Máme šanci vyrovnat z penalty. „Kapošovi“ ale gólman soupeře střelu vystihl. Ani druhá branka v naší síti neznamená menší bojovnost. O vstřelení gólu se snažíme dál. Bohužel marně.

 

SOKOL Újezdec – Těšov    -          ČSK Uh. Brod                       0 : 1

Nerozhodný výsledek by nám přinesl stříbrnou příčku. Smůla se ale lepí na naše hráče. Ani jedna šance se neujala. Domácím ano a tak po závěrečném hvizdu jsou kluci dost zdrcení. Ale za předvedené výkony se stydět nemusí.

 

Naše dnešní sestava:
Míša Daněk (B), Tomáš Kelíšek (K), Adam Stojaspal, Marek Brulík, Ondra Kobsinek, Marek Janiga, Filip Lekeš, Michal Kundrata, Marek Vaškovic, Leoš Bachůrek, Jakub Hlinský

 

Trenér: Josef Srník