FK Kunovice - TJ Sokol Újezdec-Těšov 8:0 (2:0)

07.05.2018 13:50
Krutá porážka
 
V neděli dopoledne jsme se Na Bělince v Kunovicích utkali s prvním mužstvem FK Kunovice. Po Zborovicích a dalších dvou vážných zraněních jsme se s pomocí kluků z dorostu dali nějak dohromady, abychom byli schopni utkání vůbec odehrát. Začal trénovat naštěstí znovu Honza Pochylý a při indispozici Josého, kterou radši nebudu komentovat, musel nakonec Honza odehrát celý zápas. V zápase jsme vydrželi do 33. minuty, kdy se nádherně do šibenice z 20 metrů trefil Petřek. Za 2 minuty to bylo 2:0 a pak jsme nezvládli začátek druhé půle, kdy jsme v rozmezí dvou minut inkasovali opět dvakrát a bylo vymalováno. Pak už jsme hráli jen o čest a o to dostat co nejmenší výprask. Škoda, že v 30. minutě Míša Kundrata lepší netrefil balon, možná kdyby jsme vedli my 1:0, vyvíjelo by se utkání jinak, ale to je jen možná. Každopádně pro naši mladou sestavu to byla škola a i v takových zápasech se sbírají ostruhy. Ve druhé půli jsme měli šance vstřelit aspoň 2-3 góly, ale nebylo nám přáno. Kunovicím, kteří si jednoznačně zasloužili vyhrát bych tímto chtěl popřát k postupu do I.A třídy, protože jsem přesvědčen, že to už nepustí a postup uhrají. No a my to kluci prostě a jednoduše hodíme za hlavu a budeme se soustředit na nadcházející zápas v Březolupech v neděli 13.5. v 16.30 hodin. Někdy je potřeba spolknout nějakou hořkou pilulku, abychom se mohli těšit na něco sladšího. Hlavu vzhůru borci je to jenom fotbal:-)))))).
 
Branky: 33. Petřek, 35. Chaloupka, 49. Střelec, 51. a 76. Škrášek, 61. a 83. Brim, 65. Dobrozemský.
ŽK: 44. Lekeš Filip, 63. Pochylý Jan, 72. Uher Pavel.
 
Sestava:  Pochylý Jiří - Coufalík Miroslav, Kobzinek Miroslav (K), Šmíd Martin - Kundrata Michal (74. Lekeš Jan), Červinka Adam, Jančář Petr, Uher Pavel, Pochylý Jan - Vacula Roman, Lekeš Filip (83.Katrňák Radek).
 
Připraven ještě byl: náhradní gólman Srník Ondřej. a Roman Mikliš.
 
Omluveni: Vrba Vojtěch ( do konce sezony už nenastoupí) a zranění Zábranský Martin s Davidem Hrubošem, který má pochroumané kolenní vazy a do konce sezony už pravděpodobně do bojů nezasáhne, dále Patrik Indra taktéž postranní kolenní vazy a snad bude hrát už proti Havřicím a po Zborovicích marodku rozšířili a do konce sezony určitě do bojů nezasáhnou Tomáš Smejkal (zlomená klíční kost) a Vojta Janča si bohužel opět natrhl stehenní sval.