OHLÉDNUTÍ ZA SEZONOU

07.07.2015 04:03

TJ Sokol Újezdec-Těšov – jaro 2015


Šumice – TJ Sokol Újezdec-Těšov   4:1
V oslabené sestavě i po bojovném výkonu jsme první zápas prohráli v Šumicich 1:4, kde branku za náš celek dala Jančářová Markéta.
Sestava: Buráňová Alena, Červenka Jan, Jurák Michal (k), Kelíšek Lukáš, Buráň Lubomír, Fabián David, Škubal Miroslav, Jančářová Markéta, Holeš Daniel, Vrága Matěj.
Branky: Jančářová Markéta


Orel Uh. Brod – TJ Sokol Újezdec-Těšov     7:0
V druhém zápase se nám taky nedařilo a s celkem Orel Uh. Brod prohráli 0:7.
Sestava: Buráňová Alena, Červenka Jan, Kelíšek Lukáš, Buráň Lubomír, Fabián David, Škubal Miroslav, Jančářová Markéta (k), Holeš Daniel, Vrága Matěj.

 

TJ Sokol Újezdec-Těšov  - Rudice       12:1
Zápas s Rudicemi nám přinesl velmi vysoké vítěztví 12 : 1.
Musím velmi pochválit naše mužstvo, jelikož předvedli velmi hezký a bojovný výkon i v oslabené sestavě, kde mnoho gólů padlo po hezkých fotbalových akcích a hra mužstva po dvou nevydařených zápasech opět dostala šmrnc a hráči takovou tu správnou chuť po vítězství.
Pochvala pro Markétu Jančářovou a Honzu Červenku za opravdu hezké fotbalové momenty v zápase, ale i pro celý zbytek mužstva.
Sestava: Buráňová Alena, Červenka Jan, Kelíšek Lukáš, Buráň Lubomír, Škubal Miroslav, Vrága Matěj, Holeš Daniel, Jančářová Markéta (k), Popelka Patrik, Kelíšková Elena, Jančář Jan.
Branky: Jančářová Markéta 4, Holeš Daniel 3, Popelka Patrik 3, Červenka Jan 1, Vrága Matěj 1.


TJ Sokol Újezdec-Těšov – Prakšice    7:5   /1:5/
1.květnovou sobotu jsme nastoupili k dalšímu utkání na domácím hřišti, tentokráte proti Prakšicím, taktéž v oslabené sestavě. Po rychlých protiútocích brzy prohráváme 0:3. Po pěkné kombinaci snižuje Patrik Popelka na 1:3. Do poločasu ještě dostáváme 2 góly a do kabin jdeme se sklopenými hlavami. Na druhý poločas nastupujeme posíleni o Kubu Kelíška, který přesnými ranami a 6 góly do soupeřovy brány otáčí hru v náš prospěch.
Sestava: Buráňová Alena, Červenka Jan, Kelíšek Lukáš, Buráň Lubomír, Popelka Patrik, Vrága Matěj, Jančář Jan, Jančářová Markéta (c), Kelíšek Jakub.
Branky: Patrik Popelka 1, Kelíšek Jakub 6.

 

Havřice  - TJ Sokol Újezdec-Těšov       1:2
Poprvé v nových dresech (děkujeme trenérovi a sponzorům ) nastupujeme proti Havřicím. Dnes předvádíme pěknou kombinační hru, obrana plní svou práci a díky gólům Kuby Kelíška a Dana Holeše vyhráváme 1:2.
Sestava: Buráňová Alena, Červenka Jan, Kelíšek Lukáš, Kelíšek Jakub, Jančářová Markéta, Holeš Daniel, Jančář Jan
Branky: Kelíšek Jakub 1, Holeš Daniel 1.

 

Hradčovice  - TJ Sokol Újezdec-Těšov   13:3 
V dohrávaném utkání na hřišti Hradčovic jsme nepředvedli dobrý výkon. Po úvodním hvizdu se rychle dostáváme do vedení 0:1, ale soupeř brzy srovnává a pak už je hra zcela v jeho podání. Hatrick si připisuje Daniel Holeš.
Sestava: Buráňová Alena, Červenka Jan, Jurák Michal, Kelíšek Lukáš, Kelíšek Jakub, Jančářová Markéta, Popelka Patrik, Holeš Daniel, Jančář Jan, Škubal Miroslav, Fabián David, Buráň Lubomír.
Branky: Holeš Daniel 3.

 

TJ Sokol Újezdec-Těšov   - St. Hrozenkov   7:0
V dobré náladě a za pěkného počasí nastupujeme proti soupeři, který nás na podzim pěkně potrápil. Ale jako by dojelo úplně jiné mužstvo. Soupeře minimálně pouštíme na naši půlku a při ojedinělých útocích střely likviduje Alenka. Děcka předvádějí pěkný kombinační fotbal s kontrolou míče a s přehledem vyhráváme 7:0.
Sestava: Buráňová Alena, Červenka Jan, Kelíšek Lukáš, Kelíšek Jakub, Jančářová Markéta, Jančář Jan, Škubal Miroslav, Daniel Holeš, Buráň Lubomír, Popelka Patrik, Jurák Michal, Fabián David, Kelíšková Elena.
Branky: Jančářová Markéta 3, Kelíšek Jakub 2, Kelíšek Lukáš 1, Fabián David 1.

 

Březová – TJ Sokol Újezdec-Těšov     4:0  /0:0/
Odložený zápas v Březové po dobrém výkonu a hezké hře jsme prohráli 0 ku 4. Bohužel se někdy potvrdí, že někdo tvoří hru a druhý na konci zápasu tančí tanec.
Byli jsme šikovní, ale střelecky málo efektivní, sice jsme i moc chtěli, ale nějak to dnes nešlo. Moc děkuji za hru a třeba další zápas v sobotu s Bánovem se dobrá hra promění i ve střelení několika gólů.
Moc děkuji rodičům za podporu a povzbuzování na horké půdě v Březové......
Sestava: Buráňová Alena, Červenka Jan, Jurák Michal, Kelíšek Lukáš, Buráň Lubomír, Jančář Jan, Kelíšek Jakub, Jančářová Markéta, Holeš Daniel.

 

TJ Sokol Újezdec-Těšov – FC Bánov   7:1 /3:0/
Dnes jsme odehráli poslední zápas doma s Bánovem a vyhráli jsme po dobrém výkonu 7 : 1. Velmi chválím celé mužstvo za hezký hru a moc dnes chválím naši brankářku Alču Buráňovou, fakt super výkon !!!!!!
Branky Kelíšek Jakub 6, Jančářová Markéta 1.
Sestava: Buráňová Alena, Jurák Michal, Kelíšek Lukáš, Buráň Lubomír, Fabián David, Škubal Miroslav, Jančář Jan, Jančářová Markéta, Popelka Patrik, Holeš Daniel, Kelíšek Jakub, Kelíšková Elena.

Sezona pro nás skončila velmi úspěšně. Konečné třetí místo v tabulce je pěkným vysvědčením za snahu těchto mladých fotbalistek a fotbalistů. 

 

Turnaj přípravek O pohár Bílých Karpat
V neděli 14.června 2015 jsme se na ukončení jarní sezóny zúčastnili 2.ročníku fotbalového turnaje přípravek kopané „O pohár Bílých Karpat“. Účastnilo se 7 týmů systémem každý s každým (na 3 hřištích). O konečném pořadí rozhodoval – větší počet bodů, lepší vzájemný zápas, lepší rozdíl ve skóre, větší počet vstřelených branek. I když naše bilance: 2xvýhra, 2xprohra, 2xremíza nebyla nejlepší, nakonec stačila na výborné 3.místo. Naše přípravka tak zakončila jarní sezónu bronzovou medailí. Gratulujeme

Prakšice – Újezdec  2:3 (Jančářová Markéta 1, Lekeš Filip 2)
Hradčovice – Újezdec  3:0
ČSK Brod A – Újezdec  1:0
ČSK Brod B – Újezdec 1:1 (Jančářová Markéta)
Strání – Újezdec  0:0
Orel UB – Újezdec  0:1 (Jančářová Markéta)
Konečná tabulka:

   HS Hradčovice
   ČSK Uherský Brod A
   TJ Sokol Újezdec-Těšov
   FC Strání
   Orel Uherský Brod
   Sokol Prakšice
   ČSK Uherský Brod B


Sestava: Buráňová Alena, Červenka Jan, Jurák Michal, Kelíšek Lukáš, Buráň Lubomír, Popelka Patrik, Jančář Jan, Lekeš Filip, Holeš Daniel, Jančářová Markéta, Kristián Bočko.
  

FOTO