SPOKOJENOST NAD ZELENÝMI STOLY

24.11.2021 20:57

Za podzimní částí fotbalové sezony se zavřela opona. V plném proudu jsou už ale soutěže stolních tenistů. Zde má naše TJ rovněž velmi slušné zastoupení.

Zatímco ve fotbale, u dospělých a dorostu, zrovna moc spokojenosti s výsledky nepanuje, u zelených stolů je tomu přesně naopak.

Nováček krajské Divize, naše  áčko“ , je spolu s družstvem ST Amon Kunovice, zatím bez porážky. Týmy se dělí se ziskem 32 bodů o první místo v průběžné tabulce.

Čtveřice Karel Orlovský, Pavel Lekeš, Peter Kováč a Michal Švehla je letošním velkým divizním překvapením. Ovšem nejtěžší 3 zápasy s favority soutěže mají před sebou.

Na špici další soutěže, tentokrát Regionálního přeboru I. třídy okresu Uh. Hradiště, se usadil náš B- tým, hrající ve složení Roman Lekeš (14 let), Jakub Surý, Stanislav Živnéř a Radomír Březina.

O trošičku hůř si v rozehrané soutěži stojí náš třetí výběr. V RP II. třídy je na druhé příčce. Zde excelují tři hráči. Vrátivší se náš  bývalý vynikající hráč Josef Brulík, věčně mladý František Man (roč.43) a Jaroslav Chmelař. Mužstvo doplňují mladí hráči E-čka. (Michal Procházka, Marek Sklenář, David Surý, Tomáš Králík.)

U týmu D, kde lídrem je Stanislav Heinrich (zatím pouze jedna prohra!) a do formy se pomalu vracející Petr Švihký, je občas problém, kdo vlastně v ten daný zápas nastoupí. Naštěstí už zmiňovaná čtveřice mladých hráčů z týmu E si většinou rádi zahrají ve vyšších soutěžích i více zápasů za víkend. Výkonnost a zkušenosti ovšem ještě nejsou optimální a tomu pak odpovídá i jejich aktuální postavení v tabulce RP III. a IV třídy.        

 

Žáci se, v této sezoně, zapojují pouze do individuálních turnajů. O tom někdy v jiném článku. Nejlepší z nich Roman Lekeš, který je tahounem našeho „béčka“ v Regionálním přeboru I.třídy, reprezentuje náš oddíl na celorepublikových turnajích své věkové kategorie.

 

-josr-