ŽÁCI NA BOY CUPU 2018 STŘÍBRNÍ

05.03.2018 14:00

O uplynulém víkendu se naši žáci představili v Bánově, kde místní fotbalový klub pořádá již tradiční Boy cup. I přes několik omluvenek a absenci brankáře jsme podali dobrý výkon a jen jedna porážka nás dělila od konečného vítězství.

Jelikož nám onemocněli oba brankáři, po domluvě s hráči se do brány postavil Vojta Bachůrek a vedl si velmi dobře. Za celý turnaj obdržel jen dvě branky a sami hráči si ho zvolili jako nejužitečnějšího hráče týmu.

Do turnaje jsme vstoupili výhrou 5:0 nad Březovou,poté jsme sehráli dva vyrovnané zápasy se Šumicemi, a Orlem Uh.Brod a oba jsme vyhráli shodně 1:0. Poté jsme nastoupili k utkání s hosty ze slovenské Svinné. Podle dosavadního průběhu se v tomto utkání rozhodovalo o vítězství v turnaji. Opět bylo utkáni vyrovnané, ale po jedné chybě v obraně jsme prohráli 0:1.V posledním utkání jsme nastoupili proti domácímu Bánovu. Jak je v poslední době obvyklé, utkání bylo poněkud vyhrocené,  rozhodčí vytáhl dokonce třikrát žlutou kartu, dvakrát na naší straně. Utkání jsme ale nakonec zvládli a díky dvěma trefám Vítka vyhráli 2:1.

Nakonec z toho bylo hezké druhé místo. Všem hráčům patří poděkování za předvedenou hru a pěknou reprezentaci našeho klubu. Poděkování patří taky rodičům za podporu a pomoc při dopravě na turnaj.

Výsledky:  

         TJ SOKOL Újezdec-Těšov  -  Březová      5:0   (Novák 2,Kelíšek,Jančářová,Holeš)

                                                -  Orel UB     1:0   (Kelíšek)

                                                -  Šumice      1:0   (Rachůnek)

                                                -  Svinná       0:1

                                                -  Bánov        2:1    (Mikliš 2)

 

Celkové pořadí:

1.   TJ Start Svinná          15 b.

2.   Újezdec-Těšov           12 b.

3.   FC Bánov                    6 b.

4.   Orel Uh.Brod               4 b.

5.   FC Šumice                  4 b.

6.   TJ Sokol Březová         3 b.    

 

foto