2.zápas : Újezdec-Těšov vs Jarošov 1:2

11.09.2011 14:10

 Újezdec-Těšov  vs  Jarošov                   1:2      (1:1)

Branky: Gazdík(p)

 

Sestava: Řezníček - Lekeš J., Kelíšek M., Kelíšek T., Vaškovic - Lekeš F., Bachůrek L., Gazdík J., Mrázek - Daňek, Brulík

Střídali: Řezníčková, Bachůrek Š.,

 

Domácí nastoupili do utkání pouze v deseti hráčích z důvodu velké marodky. Až v 25.minutě nastoupil do utkání přípravkář Marek Brulík. O přestávce se rozhodnul pomoci i Štěpán Bachůrek. Ještě přišla i Terezka Řezníčková, že by pomohla i přes bolavý prst na noze.

Utkání začalo z naší strany velmi odvážně a postupně jsme zatlačili soupeře před jeho brankoviště ale k žádné vážnější střele nedošlo a soupeř začal hrozit z rychlých brejků. Když jsme asi kolem dvacáté minuty neproměnili dvě šance, první Filip Lekeš nezasunul míč do prázdné brány a druhou Markovi Mrázkovi vyrazil pěkným zákrokem hostující gólman, přišel smrtící protiútok do naší obrany a brankář domácích lovil poprvé míč ze své sítě. Pět minut před koncem po nastřelené ruce ve vápně sudí nařídil pokutový kop. Míče se ujal kapitán domácích Gazdík a nekompromisně zavěsil. Do poločasu se již nic zvláštního nestalo a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Nástup do druhé poloviny byl ze strany domácích vlažnější a soupeř hned v páté minutě trestal. Po té se hra přelévala ze strany na stranu z množstvím šancí na obou stranách ovšem bez gólového efektu. I když si nakonec soupeř odvezl všechny body, musíme uznat, že jsme na hřišti nechali všechno. Porážku přisuzujeme mladické nerozvážnosti v řešení některých situacích či fotbalové nevyzrálosti, ale to se dožene vše časem.

Chci kluky pochválit za předvedený týmový výkon bez sobeckých akcí. Díky tomu všemu je předváděný fotbal atraktivní i pro diváky, kteří si předvedený fotbal pochvalovali.