6.kolo : Újezdec-Těšov vs O.N.Ves

02.10.2011 13:38

TJ Sokol Újezdec – Těšov              -          FK Ostrožská Nová Ves                 4:1 (3:0)

 

Branky: 21. Lekaš Filip, 23.  Gazdík Jan, 26. vlastní, 48. Daněk Michal – 68. Pavlas

 

Sestava:

 

Řezníček Tomáš – Lekeš Jan – Řezníčková Tereza, Kelíšek Tomáš, Váňa David – Vaškovic Marek, Gazdík Jan ©, Bachůrek Leoš, Srník Ondřej – Lekeš Filip, Mrázek Marek

 

Střídali: Kelišek Martin, Janiga Marek, Daněk Michal

 

Do dnešního zápasu, za krásného slunečného dopoledne, jsme šli s tím, že chceme opět vyhrát a trošku víc si pozvednout sebevědomí před sobotním utkáním v Šumicích.

 

Od začátku duelu jsme byli jasně lepším týmem. Vytvářeli jsme si šanci za šancí. Ale bohužel bez užitečného zakončení. To proto, že kluci chtěli dát branku snad i z brankové čáry. Mnoho vyložených šancí zkrachovalo na zbytečnostech: přemrštěném nahrávání si, nedůrazu, neschopnosti prudce vystřelit. Navíc se děcka nechala „rozhodit“ výkonem pomezního z O. N. Vsi a výkřiky přítomných diváků. Zapomínalo se na hru.

Proto první gól padl až ve 21. minutě, kdy krásně Honza Gazdík poslal vzduchem míč za obranu hostí, tam ho přebral Filip Lekeš a s přehledem překonal gólmana. V ten moment jsme začali konečně hrát pořádný fotbal. A další dvě branky pak na úvodní rychle navázaly. Už dvě minuty po prvním zásahu poslal zprava přihrávku Martin Kelíšek, Honza Gazdík si zavolal: „Mám!“ a krásně trefil. Za další 3 minutky utekl po levé straně Filip Lekeš a jeho přihrávku před branku si hosté srazili do vlastní sítě.

Zbytek poločasu se dohrával v poklidném tempu.

Druhá půle zklamala. Od kluků se čekalo větší nasazení a chuť po vylepšení skóre. Ne, že by si šance nevytvářeli, ale znovu vítězila zbrklost. Po čase navíc i nedůslednost a nesoustředěnost. Byly chvíle, kdy si hráči na hřišti měnili místa bez pokynů trenérů, kdy střídající hráči diskutovali o tom na jaký post půjdou hrát…Nebyl to od nás nijak chvályhodný výkon.

Ještě, že alespoň Míša Daněk dokázal krásně trefit míč pod břevno novoveské svatyně.

Naše nedisciplinovanost stála i u čestného úspěchu hostů. Obrana, včetně stopera, byla vysunutá daleko vpředu, bez kontroly soupeřových hráčů. Ti toho dokázali využít k rychlému brejku.

Škoda. Tento náš tým má totiž na to, aby na hřišti podával daleko lepší výkony. Doufejme, že herní krizi jsme si vybrali dnes a první půlkou proti Buchlovicím. Snad nás silnější soupeři znovu „nakopnou“ k hezké a důrazné hře. Takové, jakou naši předváděli v úvodu sezony.