7.kolo: Šumice vs Újezdec-Těšov

11.10.2011 16:12

Šumice  vs  Újezdec-Těšov             3:0   (1:0)

 

Sestava hostů:  Řezníček - Srník, Lekeš J., Váňa , Kovařík - Vaškovic, Gazdík, Lekeš F., Kelíšek T. - Mrázek, Bachůrek

Střídali: Mičík, Řezníčková, Daněk, Janiga, Kelíšek M.

 

K našemu dalšímu venkovnímu zápasu jsme zajížděli v pouťovou sobotu na derby zápas do vedlejších Šumic. Jeli jsme s cílem pokusit se eliminovat dva nejnebezpečnější hráče hostů Pančochu s Ondřejem, kteří nepochybně tvoří hru našich sousedů. Na nejlepšího střelce naší soutěže jsme nasadili osobní obranu navrátilcem Filipem Kovaříkem, kterému se téměř povedlo odmazat tohoto snipera domácích. O kapitána domácích Pančochu se měl pokusit starat F.Lekeš s pomocí ostatních hráčů - což se nám moc nedařilo.

Do první půle jsme nastoupili odhodlaně a hned od počátku se hra přelévala ze strany na stranu s několika šancemi na obou stranách. Postupem času se šance domácích zpřesňovali, ale vše končilo na výborném gólmanovi Řezníčkovi. Když už jsme se viděli v kabinách za bezbrankového stavu inasovali jsme po průniku po levé straně v 34.minutě gól domácího Gáška. Při střele mu podklouzla noha tak šťastně, že přeloboval brankáře a od břevna zapadnul míč do branky.

Do druhé půle jsme nastoupili s odhodláním pokusit se ještě s výsledkem něco udělat. Asi ve 48.minutě po několikanásobném rohu domácích se po odraženém míči z vápna krásně trefil předstoper Slačálek ze vzdálenosti asi 30 metrů přesně pod břevno. To už naši kluci začali hodně divočit ve snaze s výsledkem něco udělat, ale výsledkem byly spíše díry v naší obraně. Asi v 53.minutě po jediném větším zaváhání Filipa Kovaříka se prosadil hlavou ve vápně sniper domácích Ondřej, byl výsledek zpečetěn. Po té již domácí ze hry stáhli oba nejlepší hráče a hru už jen dohrávali ve středu pole bez nějakých větších akcí na obou stranách.

Zhodnocení trenérů: V celku bojovně odehrané utkání, kdy jsme proti prvnímu celku soutěže opět zlepšili svou hru a hráli vyrovnaný fotbal. Pochvalu bych vystřihnul celému týmu za bojovnost a celkový přístup k zápasu. Jmenovitě asi gólmana Řezníčka, ve kterém nám roste opravdu kvalitní gólman. Ještě bych chtěl ocenit výkon navrátilce Filipa Kovaříka, kterému jsme hned první zápas po návratu dali za úkol ohlídat nejlepšího střelce domácích. Ten mu jen jednou dokázal uniknout a zavěsit.

FOTOGRAFIE ZDE...