9.kolo : TJ Nivnice - TJ Sokol Újezdec 4:1 (3:1)

11.10.2013 06:52

Další kolo přivedlo na naše hřiště tým Újezdce. Naši kluci se na domácím hřišti představili zatím pouze třikrát a získali doma 3 body. Hosté byli co do počtu získaných bodů na hřišti soupeře stejně (ne)úspěšní jako my doma. Za tři remízy získali venku tři body. Našim chyběl v sestavě Hladiš P., ale vrátil se omilostěný Velecký. Hostům chyběl Těthal a jeden z Popelků.
     V úvodu utkání se jako první prezentovali hosté, ale Slintákova střela se mezi tyče nevešla. Domácím se vedlo už v 7.minutě lépe, Standardní situaci Straňáka prodloužil hlavou Velecký a Máčalík rovněž hlavou otevřel skóre - 1:0. V 9.minutě domácí zvýšili na 2:0. Máčalík našel Straňáka a ten křižnou střelou z pravé strany rozvlnil síť. Hosté vzápětí kontrovali velmi nebezpečnými standardními situacemi Kobzinka, ale domácí obrana míče odvrátila do bezpečí. V 25.minutě skvěle uvolnil Straňák Lukeše. Ten však levou nohou mířil do náruče gólmana Popelky. Ve 36. minutě se domácí radovali potřetí. Bartoš našel Straňáka a ten potvrdil svůj víkendový gólový apetit. Hostující trenér Polášek potom dvakrát vystřídal. Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. Ve 41. minutě hosté snížili Veleckým na 3:1 a to bylo z prvního poločasu vše.
     Druhou polovinu zápasu začali lépe domácí. Hosté udělali chybu př které se nedohodli stopeři s brankářem a Lukeš si věděl rady - 4:1. V 72.minutě se ke slovu dostali i hosté. Mařica však hlavou zblízka branku netrefil. V 77.minutě odstoupil u domácích zraněný Ligas, ale nemělo by se jednat o nic vážného. V té době byla hra už rozkouskovaná, což hrálo do karet domácím. V 80.minutě zahrozil hostující Kobzinek, jehož střela byla navíc tečovaná, ale domácí Rybnikář u tyče zachránil. Závěr utkání se odehrával v klidu jak na hřišti, tak i v hledišti. Jednoznačný výsledek ostatně nic jiné nepřipouštěl. Vítězství domácích bylo zcela zasloužené!!!

sestava TJ Nivnice: Rybnikář - Ligas P. (77.Holboj), Michalec (81.Smítal), Pitner, Velecký, - Krč, Straňák, Bortel, Bartoš (70.Krajčovič), Máčalík - Lukeš(86.Ryšávka)

sestava Újezdce: Popelka-Coufalík (46.Mikliš),Mařica, Kobzinek, Vystrčil, Uher, Vacula (81.Brulík), Velecký, Šmíd(36.Bachůrek), Odstrčil (40.Kostelník), Slinták

branky: 7.Máčalík, 9.,36.Straňák, 52.Lukeš - 41.Velecký
diváci: 400
rozhodčí: Zpěvák - Toman, Kubíček
ŽK: Uher