DEBAKL ŽÁKŮ V MISTŘICÍCH

27.08.2013 21:36

DEBAKL ŽÁKŮ V MISTŘICÍCH

27.08.2013 21:36

NEDĚLE 25. 8. 2013 – OP ŽÁKŮ

TJ SOKOL MISTŘICE  - TJ SOKOL ÚJEZDEC – TĚŠOV 14 : 1 (5:0)

Sestava: Srník Ondra – Kubáň Jakub, Lekeš Filip ©,  Řehák Karel, Kelíšek Martin -
Hlinský Jakub, Kelíšek Tomáš, Bachůrek Leoš, Vaškovic Marek – Daněk Michal,
Brulík Marek

Střídali: Mikliš Vít, Bachůrek Vojta

Na sezonu jsme sice připraveni byli (viz předchozí článek), ale na takovýto „nářez“ určitě ne.
Mistřice pro nás byly soupeř naprosto neznámý. Na webových stránkách jejich klubu jsem si předem zjistil věci, co zrovna nepotěšily. Základ kádru tvoří kluci ročníku 1999 a zbytek 2000. A podle fotek to nejsou žádní mrňouskové.
V neděli na hřišti to bylo jasně poznat. Tam kde Tom, Leoš, Filip museli udělat dva-tři kroky, tam domácím stačil jeden. V osobních soubojích tělo na tělo se s nimi mohl měřit snad jen Marek Vaškovic.
Když k fyzickým přednostem hráčů Mistřic přidáme občasné „zatmění“ některého z našich, to se pak celkovému výsledku divit nelze.
Ke všemu ještě z aktivní třináctky máme k dispozici jen jedenáct kluků. Na střídačku tedy museli mladí z přípravky. Ty je ale třeba pochválit. Vojta sice ještě sbíral zkušenosti, Víťa ten už si počínal jako ryba ve vodě.
V poločase jsme si v kabině řekli, že „desítku“ si nasázet nedáme. Pět dalších branek ale domácím darujeme vlastními chybami. Až pak naši konečně začali zase hrát fotbal.
Filipova branka padla až v úplně poslední minutě, kdy jsme se rozhodli pro její dosažení vysunout dopředu dva nejzkušenější – Toma a právě Filipa.
Nejhezčím momentem tak z naší strany (mimo dosažené branky) byla akce Víti Mikliše. Ten si, v 60. minutě, zavolal o přihrávku, zpracoval si míč, rozhlédnul  se a pak i přesně nahrál. Snad za týden s Bánovem už tak budou hrát všichni.

Josef Srník