DOROST, ŽÁCI I PŘÍPRAVKA V NOVÉ SEZONĚ SE ZMĚNAMI

17.08.2022 15:01

O nadcházejícím víkendu se do podzimních mistrovských utkání zapojí po mužích i naše zbývající mužstva, dorost, žáci i přípravka.

U všech v nové sezoně nastaly změny, nejvýraznější u dorostu. V nastávající sezoně bude náš dorost vystupovat ve sdruženém týmu se sousedním ČSK Uh.Brod, který po několika letech ukončil spolupráci s Nivnicí. Tréninkový proces i utkání budou probíhat na našem hřišti v Újezdci.

Tímto spojením jsme odvrátili potíže se sestavením mužstva dorostu a zachována je i příslušnost v krajské soutěži.

Naopak žáci se po třech letech spolupráce s Orlem Uh.Brod představí jako samostatný tým v Okresní soutěži. V žácích je momentálně opačný problém než v dorostu, přichází silné ročníky, takže by jsme klidně postavili mužstvo i na velké hřiště, žel tato soutěž již třetí sezonu v okrese vůbec není vypsána.

Podobně je to u přípravky, i tam máme nyní dostatek hráčů ve všech ročnících, takže jsme si mohli dovolit přihlásit přípravku do Okresního přeboru, kde budou samostatně hrát starší i mladší.

Do trenérského týmu u mládeže se nám podařilo ulovit zkušeného trenéra R.Divilu, který ukončil svoji činnost u dorostu Zlína. Bude mýt primárně na starost starší přípravku a bude se podílet na tréninkovém procesu i u žáků.