MUŽI: TJ SOKOL ÚJEZDEC-TĚŠOV - LUDKOVICE 3:5 (2:3)

23.10.2017 14:09

Hodnocení utkání trenéra P.Červinky:

V neděli jsme hostili Ludkovice, jež měli pouze o 4 body více jak my. Nastoupili jsme do utkání s odhodláním zvítězit a v 6.min jsme po rohu Adama Červinky a doklepnutí hlavou na zadní tyči Romanem Vaculou vedli 1-0. Ke snovému začátku utkání přidal v 15.min Paťa Indra další gól a zvýšil na 2-0. Pak ovšem hosté od 30.min po 45.min 3x udeřili a po našich individuálních chybách jsme prohrávali po poločase 2-3. Ve druhém poločase hosté pokračovali ve stereotypu dlouhých nakopávaných balonů a z jednoho takového nákopu se opět dostali za naši obranu a zvýšili na 2-4. Podařilo se nám v 62.min po pěkné akci Pavla Uhra a bratrů Lekešových obratem snížit na 3-4, když tuto akci nekompromisní křižnou ranou k levé tyči zakončil Jenda Lekeš. Pak jsme Ludkovice zamkli na dlouhé minuty před jejich brankou, vytvořili jsme si spoustu šancí po akcích nebo standardních situacích, ale bohužel v hostující brance čaroval gólman Ludkovic a nám nepřálo ani to příslovečné fotbalové štěstíčko. Před koncem jsme pak inkasovali opět z brejku pátou branku. Utkání se hrálo na velmi těžkém podmáčeném a po utkání dorostu poznamenaném hřišti. Klukům chci poděkovat za obrovské nasazení a bojovnost v utkání, ve kterém jsme byli určitě lepším mužstvem, ale bohužel fotbal se hraje na góly a na body a v tom jsme dnes neuspěli. Bohužel jsme ve výsledku doplatili opět na neproměnění spousty brankových příležitostí. Hrálo se  na hřišti, které asi bylo i za hranicí regulérnosti, ale z důvodu už jednoho odloženého utkání s Kunovicemi (hrajeme 4.11.2017 ve 14 hodin) se vedení klubu rozhodlo utkání odehrát, což jsme akceptovali a znovu opakuji, že si na tak těžkém terénu velmi vážím přístupu všech hráčů, kteří nevypustili jeden jediný souboj.

Nejvíce mě ovšem mrzí recidiva svalových zranění 3 hráčů a to Petra Těthala, Tomáše Smejkala a Vojty Janči. Příští týden v neděli zajíždíme na horkou půdu do Nedakonic a věřím, že uděláme kolektivní maximum pro zisk 3 bodů.
 
Sestava: Pochylý Jiří - Šmíd Martin, Smejkal Tomáš (77. Bachůrek Petr), Hruboš David, Kobzinek Miroslav(K), - Indra Patrik,  Uher Pavel, Červinka Adam, Lekeš Jan (69.min Janča Vojtěch) - Vacula Roman, Těthal Petr (38. Lekeš Filip). Na lavičce ještě byli připraveni Katrňák Radek, Koplík Michal a náhradní gólman Zábranský Martin.
 
Branky: 6. Vacula Roman, 15. Indra Patrik, 62. Lekeš Jan - 27., 45., 86. Bureš Ondřej, 31. a 61. Gavenda Lukáš.
 
ŽK: 57. Indra Patrik