NEDĚLE 30.6.2013 – TURNAJ V OPATOVÉ NAD VÁHOM

05.07.2013 02:16

NAŠE SESTAVA: Man Petr, Římovský Gustav, Kroča Petr, Šmíd Josef, Koníček Petr, Bujáček Libor, Bujáček Antonín, Lekeš Pavel, Mikliš Roman st., Mikliš Roman, Liška Michal, Kociňák Jiří, Srník Josef

VÝSLEDKY:

TJ SOKOL Újezdec – Těšov  - TJ Društevník Opatová nad Váhom 2 : 4 (2:3)

Branky: Srník Josef, Kociňák Jiří

Do branky se v tomto utkání postavil Petr Man a v mnoha momentech nás podržel. Zápas byl v první půli vcelku vyrovnaný, ale postupem se začala projevovat výhoda domácích ve větším počtu hráčů na lavičce (střídalo se hokejovým způsobem).
Na první dvě branky jsme dokázali ještě reagovat vždy rychlým srovnáním skóre, ale jak ubíhaly minuty (hrálo se jich 2 x 35) nestačili jsme dostupovat soupeřící hráče. Čtvrtou branku jsme dostali z penalty a to náš odpor zlomilo docela.
I tak ale panuje pohodová nálada. Vždyť jsme se přece fotbalem přijeli pobavit.

TJ SOKOL Újezdec – Těšov  - MERINA Trenčín   5 : 5 (4:2)

Branky: Lekeš Pavel 3, Bujáček Tonda 2

Po více jak dvouhodinové pauze nastupujeme k duel s Trenčínem. Ten v předchozím zápase remizoval s Opatovou 3:3, když ta už vedla 3:0.
V naší brance je Gusta Římovský a stejně jako předtím Petr i on je oporou.
V prvním poločase se nám daří využít únavy soupeře k vytvoření dvougólového náskoku. Po změně stran se ale mění i skóre. Trenčín je třemi brankami otočil ve svůj prospěch. Netaktickou hrou jsme se o náskok připravili a navíc ubývá sil. Ale nevzdáváme se.
Tondova branka v posledních vteřinách zápasu i samotného turnaje byla nádhernou tečou za celou nedělní fotbalovou akcí. Po rohovém kopu trefuje míč z voleje, nad hlavami všech ho posílá pod břevno soupeřovy svatyně.  
 
JS