NEPOVEDENÝ VSTUP DO SEZONY

14.04.2014 07:26

Neděle 13.4.2013     OP žáků

FC Bánov - TJ SOKOL Újezdec-Těšov   3 : 1 (2:1)

Sestava: Srník Ondřej – Řehák Karel, Kundrata Michal, Daněk Michal, Vaškovic Marek                                           
- Bachůrek Leoš, Lekeš Filip, Stojaspal Adam – Brulík Marek, Kelíšek Tomáš,
Dvořák Lukáš

Střídali: Hlinský Jakub, Mikliš Vít

Branka: Filip Lekeš (2:1 p)

Vstup do jarních mistrovských odvet se našim žákům vůbec nevyvedl. Nebyl to výkon, na který jsme si u nich poslední dobou zvykli.
Z kraje zápasu bylo sice na našich kopačkách několik slibných šancí (Adam, Tom, Lukáš), ale míč v síti domácích neskončil.
Hra se časem vyrovnala, ve 25. a 26. ale přišly dvě rychlé branky domácích. Sice jsem se při té první zlobil na Ondru, více viny ale padá na Míšu Kundratu. U druhé zaspali kluci na levé straně hřiště. Marek Vaškovic včas neodhadl hrozící nebezpečí. Paradoxně ale právě tito tři jmenovaní patřili v celém průběhu utkání k oporám týmu.
Ty dva góly kluky na čas srazily na kolena. Přibývá chyb a faulů. Ke konci půle ale svítá naděje. Ve velkém čtverci domácích je sražen Tomáš Kelíšek a nařízenou penaltu bezpečně proměňuje Filip Lekeš – 2:1.
V kabině se rozebraly všechny chyby z první části hry. Hlavně nedůraz a nerozhodnost v pokutovém území domácích.
Druhá půle je hned od začátku ve znamení naší mírné převahy. Ale když se pořádně nevystřelí na branku, nemůže se vyhrát. Nejčastěji svatyni domácích ohrožoval Marek Vaškovic. Ostatní jako kdyby se báli vzít rozhodnost na sebe.
O střelecké nemohoucnosti ostatně vypovídá i fakt, že v prvním poločase jsme kopali čtyři!!!rohy po sobě a z nich jsme nijak branku Bánova neohrozili. Ono totiž potřikrát k ní míč ani pořádně nedoletěl.
Postupem druhé půle dochází na hřišti více a více k ostrým soubojům, hraničících se zraněním. Z naší strany je nejvíce „okopaný“ Míša Kundrata, pak i Leoš a Tom. Pravda, ani některé zákroky našich (Kája) nebyly rovna podle pravidel.Minuty ubíhají, míč ne a ne dostat za záda šikovného gólmana domácích a tak v posledních chvílích utkání přichází trest. Ondrovo odkopnut, kdy byl dost od branky, zachytil domácí hráč a míč nasměroval do sítě – 3:1.
Zklamáním, velkým zklamáním, byl dnešní náš výstup. 

JS


FOTO