S.K. Tlumačov - TJ Sokol Újezdec-Těšov 1:0 (0:0)

28.05.2018 13:37
Vymyšlená penalta
 
Těžko se mi hodnotí utkání, ve kterém nemůžu říct klukům za perfektní výkon ani popel a navíc jsme s mladým týmem ve druhém poločase domácí jednoznačně přehráli. Bohužel zasáhla vyšší moc v podobě penalty za zákrok před hranicí pokutového území. Marná byla snaha lavičky i hráčů na hřišti rozhodnutí zvrátit. Penalta je tehdy kdy ji pískne rozhodčí. Bohužel a někdy bohudík pokud to je penalta pro nás. Kluky tato křivda zdravě naštvala a zvýšili obrátky a až do konce zápasu jsme byli lepší, aktivnější a vypracovali si minimálně čtyři 100% šance, ale bohužel nám v tomto zápase nebylo přáno. Za zmínku stojí i podivná žlutá karta pro Pavla Uhra v první půli, kdy si Pája volal na Komára "IDU"....jako že on bude hrát balónem a poté hlavní pískl na hranici pokutového území faul na nás za nesportovní chování Pavla, protože prý slyšel "HUHU" a že prýýý zastrašoval soupeře a dal mu tedy žlutou kartu za nesportovní chování. Ani nedomýšlím, kdyby Pavel udělal nějaký faul v průběhu hry a v zápalu boje na žlutou kartu a šel by tím pádem pod sprchy. Znovu chci vyzdvihnout snahu všech hráčů zápas vyrovnat a zápal a bojovnost nás ctila až do závěrečného hvizdu sudího. Bohužel se potvrdilo jedno nepsané jarní pravidlo, že když dostaneme první branku, utkání nakonec prohrajeme a přitom nevstřelíme ani jednu branku. Tato třetí jarní porážka znamená pokles na sedmé místo v tabulce, ale jen s tříbodovou ztrátou na čtvrté Nedakonice. Znamená to taky i to, že jsme stále poslední mohykáni ve všech krajských soutěžích, kteří ještě neremizovali, a tudíž jsme nekopali ani jednou penaltový rozstřel po zápase. Příští kolo přivítáme rezervu Morkovic v neděli v 17 hodin.
 
Branky: 52. Duroň Tomáš (penalta)
ŽK: 58.Šimoník Radek, 90. Duroň Tomáš - 34. Uher Pavel, 36. Šmíd Martin, 56. Vacula Roman, 89. Pochylý Jan, 90. Kobzinek Miroslav (K).
 
Sestava:  Pochylý Jiří - Bachůrek Petr, Kobzinek Miroslav (K), Šmíd Martin - Lekeš Jan, Uher Pavel, Pochylý Jan, Jančář Petr, Moravanský Zdeněk - Vacula Roman, Bachůrek Leo (66. Lekeš Filip).
 
Připraven ještě byl: náhradní gólman Srník Ondřej, Katrňák Radek, Hlinský Jakub a Roman Mikliš.
 
Omluveni:  Vrba Vojtěch, David Hruboš, Patrik Indra, Tomáš Smejkal, Vojta Janča (všichni z důvodu zranění), Zábranský Martin (chřipka), Červinka Adam (týdenní školní výlet v zahraničí), Coufalík Miroslav (pracovní povinnosti v zahraničí).