TJ Sokol Újezdec-Těšov - Sokol Nedakonice 4:0 (3:0)

18.06.2018 09:33
Můj dům, můj hrad.
 
Ani v posledním domácím utkáním jsme nenašli doma přemožitele a v přímém souboji o čtvrtou příčku tabulky jsme porazili Sokol Nedakonice 4:0. Hattrickem se v prvním poločase během 26 minut blýskl Filip Lekeš a ve druhém poločase dalekonosnou bombou upravil na 4:0 náš kapitán Mira Kobzinek a symbolicky tak jako náš nejlepší střelec s 12 trefami uzavřel střelecky tuto sezonu. Klukům chci tímto moc pogratulovat za výkonnostní vzestup a konečnou čtvrtou pozici v tabulce. Jarními výkony (s 29 body druhý tým jara), srdcem a týmovostí si kluci 100% zasloužili tento výrazný posun v tabulce. Znovu opakuji, že po 11 zápasech jsme byli s 9 body poslední a ještě jednou smekám před partou borců vedenou dvěma matadory a velkými srdcaři kapitánem Kobzou a Pájou Uhrem. Kluci super a DÍKY :-))))))). Taky chci jménem celého mančaftu poděkovat všem v klubu a okolo klubu co se o nás v průběhu sezony starali, starají a dělají vše pro to, aby fotbal v Újezdci-Těšově fungoval a hlavně bavil naše fanoušky. V průběhu týdne se ještě připomenu s drobnou statistikou a malým shrnutím uplynulé sezony a na závěr chci všem popřát měsíční zaslouženou fotbalovou dovolenou (začínáme v pátek 13.7. v 17.30 tréninkem). I když právě s probíhajícím mistrovstvím světa v Rusku :-)) se o dovolené mluvit nedá :-)). Ještě jednou DÍKY VŠEM:-))).
 
 
Branky: 10., 20. a 36. Lekeš Filip, 78. Kobzinek Miroslav.
ŽK: 7. Pochylý Jan, 69. Indra Patrik, 80. Lekeš Filip - 16. Janík Marek, 86. Stupka Jan.
 
Sestava:  Pochylý Jiří - Coufalík Miroslav, Kobzinek Miroslav (K), Šmíd Martin - Lekeš Jan, Uher Pavel, Pochylý Jan, Červinka Adam (39. Jančář Petr), Indra Patrik (75. Katrňák Radek) - Lekeš Filip (86. Hlinský Jakub), Bachůrek Leo (50. Moravanský Zdeněk).
 
Připraven ještě byl: náhradní gólman Zábranský Martin.
 
Omluveni:  Vrba Vojtěch, David Hruboš, Tomáš Smejkal, Vojta Janča (všichni z důvodu zranění), Bachůrek Petr a Vacula Roman (dovolená v zahraničí).